Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tede

anal czy kobiety to lubicie?

Polecane posty

Gość jedne lubią inne nie
ot cała filozofia. Duzo zależy od faceta, czy potrafi odpowiednio się zająć. Ja na przykład lubię, ale mój jest bardzo delikatny i czuję trochę bólu tylko na początku a potem już nie, a jesli kobieta czuje tylko ból to raczej przyjemności z tego miec nie będzie

Gość oczywiscie ze taaaak

Gość onon
własnie moja zonka nie lubi ale kilka razy robilismy to ale nie chce za czesto bo ja to boli potem czuje dyskonfort przez dłuzszy czas czy wy dziewczyny tez tak miałyscie na poczatku?

Gość tede
moja dziewczyna nie chce a wiem ze robiło to z byłym nie raz juz nie wiem jak ja przekonac:(

Gość do tede
Może właśnie dlatego że robiła to z byłym nie chce tego robić znów?? Żeby o tamtym zapomnieć. I o wszystkim co się z nim kojarzy ;)

Gość kaska.
ja nie za bardzo.;/

Gość Francuski numer
Jak ma zapomniec o wszystkim co sie z nim kojarzy to musi zaprzestać sexu, lodzików, całusów i wielu innych rzeczy! Co ty za głupoty wypisujesz???!!!

Gość jedne lubią inne nie
onon Ważne sprawy to: odpowiednie nawilżenie i odpowiednie rozgrzanie partnerki, można sobie troszkę pomóc jakimś winkiem ale nie za duzo bo jak się za bardzo znieczuli i nie będzie czuła bólu to może się krzywda stać, tak jedną lampkę na rozgrzanie. Z twojej strony delikatność i w razie czego wycofanie się. I jeszcze mało przyjemna sprawa, spuszczasz się jej w pupkę? Jesli tak to moze tutaj czuc dyskomfort, ja tak miałam za pierwszym razem, następnego dnia, miałam niekontrolowane kleksy co nie było niczym przyjemnym i nie mogłam nic z tym zrobić nawet mycie się 5 razy nie pomagało, oczywiście się nie przyznałam do tego ale poprosiłam mojego żeby więcej sie tam nie spuszczał.

Gość tede
może faktycznie za mało sie staram:)

Gość asedewd
No ale po co walic kobiete w dupe jak ma sie jej cipke i usta.a kobieta,po co nastwaia dupe jak ma cipke i usta i moz emiec jezyczek partnera na cipce.Cos wam sie pomieszało w łepetynach.Kiedys walono sie w dupe,bo były wojny i jak wojak szedł na wojne to baby 6 a nawetw eicej lat nie widział.a teraz,po co walic w gowno