Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziei

Mam już tego dość...

Polecane posty

Gość beznadziei

Mam wielki problem i prosiłabym, żeby ludzie nie odpisywali mi jakiś chamskich tekstów, bo nikomu tego nie życzę. Od wielu lat boli mnie podczas penetracji. Kiedyś miałam przyjemność z seksu, teraz żadnej. Współczuję mojemu mężowi, nie robimy tego miesiącami, bo mnie boli. Czy ktoś może miał podobny problem lub zna jego rozwiązanie?

Gość anna 123456
Hej! Powinnaś wybrać się do ginekologa. On rozwiąże Twój problem, dodatkowo pomocna będzie możne maść no i może jakaś dłuższa gra wstępna?

Gość beznadziei
No, jak każda kobieta, od czasu do czasu, ale nikt nigdy mi nie wspomniał o ewentualnych wadach anatomicznych.

Gość beznadziei
A gra wstępna może trwać w nieskończoność, jestem podniecona bardzo, a przy penetracji wszystko mi mija z bólu. To jest żałosne:(

Beznadziei, opisz mi kochanie naturę bólu który czujesz. Czy wynika on z gwałtownego zaciśnięcia się mięśni pochwy ? Czy jest to kłójący ból, tu nad wejściem do pochwy ? Czy jest to może "palący" ból, powodowany pocieraniem ścianek pochwy ? Czy jest to ból zlokalizowany "głęboko", który czujesz gdy twój mąż wkłada penisa do koca ?

Gość anna 123456
a byłaś u lekarza?

A może Twój małżonek ma za dużego penisa? a może Ty jesteś tzw. za płytka? A może on jest kawał chłopa a Ty filigranowa dziewczynka? A może masz tzw. tyłozgięcie macicy? I humorystycznie , a może macie stare łóżko i sprężyna Cię uwiera??

Gość wwrrr
Tak trudno wpaść na to, żeby porozmawiać o tym z lekarzem?..

Gość paskudna paskuda
a może Ty masz nadżerkę?

Gość anna 123456
oj to chyba nie jest wina tyłozgięcia. ja mam i nie narzekam ;-) tyłozgięcie to po prostu budowa ciała ;-) a tu pewnie jest problem natury kobiecej ... który lekarz pomorze

Gość malina_
moim zdaniem musisz mieć chyba jakieś wyjątkowo wredne zapalenie i dlatego tak boli, idź do ginekologa albo jak już byłaś i nic to go zmień;/ ja właśnie mam takiego pecha i łapie często zapalenia nawet po zmianie płynu do higieny intymnej albo podpasek;/ i wtedy też mnie boli podczas stosunku:( i właśnie zamierzam zmienić ginekologa bo mój kompletnie nie wie jak z tego wyjść;/

Gość najlepiej idź do
ginekologa i mu opowiedz

Gość beznadziei
No, już pisałam, że byłam u lekarza, ale na ten temat nie rozmawiałam. Dziwne jest to, że kiedyś było przyjemnie. Mogłam się kochać kilka razy dziennie:) To stało się nagle, z dnia na dzień. Ból jest taki, jakby ktoś wsadzał mi tam kij, bardziej kujący niż palący. I rzeczywiście - on ma ok 100 kg, a ja nędzne 45 (w porywach) - ale boli w każdej pozycji. Co do jegowielkości - nie wiem, nie mierzyłam i nie mam skali porównawczej. A co do sprężyny - boli nawet na podłodze:)

Gość beznadziei
To nie zapalenie - dawno już bym umarła, bo to trwa jakieś 10 lat.

Kurde, no to problem, radzę wybrać jakiegoś lekarza, i ten ....olog po Twojej informacji postawi właściwą diagnozę! Ale jestem mądry!!!

A jeszcze jedno, a ile liczysz sobie wiosen? może to jest powodem problemu, coś tak czuję!

a moze facet sie goli?ja osttanio mojego wygolilam..i bardzo szybko pozalowalam-wejscie do pochwy i caly tylek wrecz palily!na tylku sie usciasc nie dalo :P

Beznadziei, to zagadkowy przypadek. Mam pewną teorię. Być może doszło do zwyrodnienia kości łonowej, której dolny koniec stał się ostry i wbija się w ścianę pochwy w momencie gdy jest ona rozciągana przed wchodzącego penisa. Coś takiego można wyleczyć tylko poprzez zabieg chirurgiczny - poprzez spiłowanie dolnego końca kości łonowej. Ale to tylko jedna z kilku możliwych przyczyn bólu. Powinnaś porozmawiać z ginekologiem na ten temat.

Gość wwrrr
To dla mnie aż niemożliwe, że przez 10 lat z takim problemem nie porozmawiałaś o tym z lekarzem. Współczuję mężowi, i problemu, i Twojego nastawienia.

Gość beznadziei
Nie, nie goli się. Ale fakt, faktem - chyba jest pruderyjna, a przede wszystkim mam problem z okazywaniem emocji i uczuć:( A na pytanie o mój wiek odpowiadam - 30 lat, ale jak wspomniałam, to trwa już dość długo.

Gość Oliwa extra vergin
Sluchaj nie lam sie tylko przyczyny poszujaj.idz do dobrego lekarza niech cie obejrzy porzadnie czy to nie jakas wada anatomiczna usg niech zrobi wymaz cytologie co tam jeszcze da rade.moze sie faktycznie okaze ze to jakies nie leczond przewlekle zapalenie albo inna choroba powoduje bol,a jesli z tej strony wszystko dobrze bedz?e po moze to problem natury psychicznej.a i koniecznie hormony zbadaj moze czegos za duzo lub za malo moze suchosc powoduje i dlatego bol?

Gość lamka 2
Jesli na poczatku malzenstwa bylo dobrze, to koniecznie idz do lekarza, nie wiem moze masz jakiegos torbiela i w czasie stosunku uciska on na jakis nerw, no trudno powidziec.

może miałaś słabe nawilżenie i penis spowodował rany pochwy które potem spowodowały zrosty i dlatego to boli bo zmniejszyła się szerokość pochwy Idz do lekarza i koniecznie powiedz mu o problemie