Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzzabka zielona

boje sie isc do pracy

Polecane posty

Gość zzzabka zielona

wysylam cv, szukam pracy ale jak tylko dostaje zaproszenie na rozmowe to sie boje i czesto nie ide co mi jest??

Gość zzzabka zielona
i co mam robic?

Gość Briannn
Masz fobie społeczną

Gość zzzabka zielona
jak bede obciagac nowemu szefowi i ubierac mini to bede miec fory myslicie?

Gość zzzielona zabka
kiedys tak nie mialam

Gość niepokonana beti
Jesli nie idziesz to i tak brak szans na przyjecie, wiec na drugi raz idz ale bez stresu, z ciekawosci. powiedz sobie ide zobaczyc, nie chce tej pracy.Bedziesz wtedy spokojna, bo cezgo sie masz obawiac,zobaczysz jak to jest i moze przestaniesz sie bac. przeprowadzam rekrutacje i zdazaja sie rózne sytuacje, czasem ktos wychodzi :-) czasem nike przychodzi-nie jestes sama!

Gość zzzabka zielona
kilka arzy bylam, zawsze czuje sie zestresowana i robie sie czerowna jak burak:( zalosne...wysylam cv a pozniej jak ktos sie odezwie to stwierdzam ze sie nie nadaje do tej pracy, i nie ide:(

Gość zzzabka zielona
a z tym obciaganiem to myslicie dobry pomysl? :(

Gość niepokonana beti
A o jakie stanowiska sie ubiegasz? ile masz lat? To ma byc pierwsza praca?

Gość zzzielona zabka
25, juz pracowalam ale nie w Polsce a praca to glownie jako pracownik biurowy, sekretarka, fakturzystak takie proste posady

Gość niepokonana beti
Na proste posady rekrutacja nie jest przeciez taka straszna, w kółko te same pytania: dlaczego chcesz dla nas pracowac, czemu mamy przyjac ciebie, mocne i słabe strony, autorytety w zyciu, co wiesz o naszej firmie. Jak sie dobrze przygotujesz do rozmowy to w koncu wypadniesz dobrze i nie bedziesz musiała sie stresowac. Wałkuj te pytania nawet jesli nie idziesz w najblizyszm czasie na rozmowe

te pytania sa najgorsze dlaczego chce pani dla nas pracowac? no jak to dlaczego , bylo ogloszenie, wyslalam cv bo potzrebuje pracy i kasy...takie te pytania sa bez sensu..nie wiem o co w nich choddzi chyba tylko o to aby sie podlizac"

Gość niepokonana beti
Odpowiadasz: chce dla państwa pracowac poniewaz firma ma ugruntowana pozycje na rynku,a ja nie szukam pracy na chwilke tylko stabilnego zatrudnienia. Dlaczego Ciebie: poniewaz kiedy przeczytałas wymogi stawiane kandydatom oraz opis obowiazków poczułas ze to jest praca jaka chciałabys wykonywac. Nie mozesz zapewnic ze bedziesz najlepsza,ale z pewnoscia bezdiesz to robic z przyjemnoscia a nie tylko z obowiązku.Jeszcze jakies trudne pytania? :-)

tak, jest ich sporo...:) 1. prosze powiedziec cos o sobie czego nie ma w cv? 2.jak pani widzi siebie na danym stanowisku? 3. ile chce pani zarabiac? 4. co pania motywuje do pracy a co nie 5. dlaczego tak dlugo pani nie mogla znalezc pracy? 6.jak widzi pani siebie za 5 lat??

Gość niepokonana beti
1) mozesz powiedziec cos spoza pracy np. prywatnie jestem mamą 4 letniego synka, wiec w tej sferze czuje sie spełniona 2) aplikowałam na takie stanowisko poniewaz sposrod innych ofert na rynku najbardziej odpowiadało moim kwalifikacjom i umiejstnosciom. Jestem przekonana ze jesli panstwo dacie mi szanse bede sie czuła bardzo dobrze w tej roli 3)Chciałabym aby wynagrodzenie było adekwatne do mojej pracy, zdaje sobie jednak sprawe ze najpierw trzeba sie wykazac, jestem za tem przygotowana ze bedzie ono nizsze na okresie probnym (czasem naciskaja na kwote to ja po prostu wymien w granicach rozsadku- nie umiem podpowiedziec bo to zalezy nawet od miasta z jakiego jestes) 4)Oprócz bodźca finansowego który oczywiscie motywuje najbardziej lubie kiedy ktos docenia moją prace i moje starania, z pewnosciua motywuja mnie pochwały,a takze drobne doowdy uznania (typu zaproszenie na impreze integhracyjną), nie motywuje mnie natomiast sytuacja kiedy przelozony absolutnie nie zauwaza moich staran i serca jakie wkładam w prace 5) to pytanie tez zalezy od sytuacji ktorej nie znam, ale np. wychowywałam dziecko i chciałam podjac prace kiedy bede gotowa poswiecic sie firmie, nie było pracy w poblizu mojego miejsca zamieszkania a poniewaz szukam stałej pracy, nie chciałam przyjaca :"byle" posady na chwilke 6) po 5 latach miło by było zostac docenionym,moze nawet awansowac, ale na razie o tym nie mysle,poniewaz najpierw tzreba sie wykazac. Natomiast jesli po 5 latach stałabym w miejscu -odeszłabym sama, poniewaz w zyciu trzeba sie rozwijac :-) przepraszam za błedy w pisowni ale niebawem koncze prace i sie spieszyłam :-)

Gość niepokonana beti
bardzo zabawne, ubawiłam się po pachy :-)

ja pierdole ale ten podszyw jest pierd.... wystarczy ze zmienil jedna literke i juz ma taki sam nick,,,.chore jets to forum , kazdy normalny temat jest zdeptany..gdzie sa moderatorzy tutaj?? niepokonana beti dziekuje Ci za pomoc

Gość niepokonana beti
Nie ma sprawy słuze pomoca, jak bedziesz szła na rozmowe to sie odezwij,moze cos doradze. A forum chore to fakt, zagladam tu moze od tygodnia i nie wiem skad tylu prostaków. Geje normalnie hehe bo to w koncu forum dla kobiet, a kobiety tak nasrane we łbie nie maj a ;-)

Gość niepokonana beti
Ty kochany "podszywku" nie masz szans na zadna prace, dlatego masz czas siedziec i pisac prostackie teksty!!!