Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Obsesantka

Ile macie wzrostu i ile wazycie? Czujecie sie grubo?

Polecane posty

a co wracasz do starego CO opalanego węglem i czym sie da ;) rurki do centralnego na takie grube też wymieniasz??

Gość taki facet sobie
może wymienie ten stary kaloryfer na sześciopak w sklepie:P

Gość taki facet sobie
chyba ,że jakieś drabinki z sali gimnastycznej pożycze:)

no to ja już nie wiem co mają drabinki do zużytego żeliwnego kaloryfera ;) to w końcu jak ;)

Gość taki facet sobie
stop!stop!zamiast na wagę to jesteśmy na złomowisku.Wracajmy do domu i do treningów:P

dobra to sobie popodnosisz ten złom to może ci coś da ;) tylko żeby ci paprochy i rdza do oczu nie naleciały;)

Gość taki facet sobie
z klatą jest ok to brzuch szwankuje,trzeba strojonko zrobić:P Trzeba pracować nad kaloryferem na brzuchu,bo zima tuż tuż:)

Gość sarkaaa22
Ja przy wroscie 170cm waze 59 kg i wolalabym z 2-3 kg mniej wazyc ;) ale az tak nie narzekam ;)

Gość zapominacie o tym że
...waga nie jest tak naprawdę miarodajnym wskaźnikiem tego, czy wyglada się dobrze. Dwie osoby o wzroście, powiedzmy, 160 cm i z tą samą wagą, dajmy na to 58 kg będą wygladały całkiem różnie. Jedna ma budowę grubokościstą, jest umięśniona, więc wyglada w porządku, a druga nie rusza się w ogóle, więc ciałko rozlane, kości drobne, więc będzie wyglądem przypominała pączek. Wymiary są ważne. Oone tak naprawdę mówią, jaką się ma sylwetkę.

Gość a ja mam 170 cm
ważę 55 kilo. 95/65/89. Moim zdaniem ważę tyle ile trzeba. Nie czuję się grubo. Jestem piękna. I w du pie mam, że ktoś może uznać, że ważę za dużo. Niech spada na drzewo i ślini się z daleka.

Gość mamamammamammamaaaaaa
CAŁKOWITA PORAZKA kobieta wzrost-181cm (mogłoby byc przynajmniej 5cm w dół) waga 62kg- (rówież 5kg w dół) :( :( :(

Ja mam 194cm i 110 kg i chciałbym jeszcze trochę masy nabrać ale jakoś mi sie już nie chce,nie wiem czemu niektóre dziewczyny maja kompleksy na punkcie swojego wzrost i wagi,ja osobiście bym chciał żeby dziewczyna była wyższa ode mnie i żeby było za co złapać,ale takich dziewczyn jest garstka!!!

Gość kobietka i kompleksy
a ja 162 wzrostu i 48 kg i czuje sie grubo chociaz mam klasyczne wymiary w miare 86-60-86:(

Gość takajednaxD
ja mam 178 65 kg i czuje się okropnie.W liczbach nie jest to duzo ale w wyglądzie tak.mam "boczki" chude ręce i nogi no i tłusty brzuch żal.pl.Chciałabym schudnąć ale ostatnia dieta przerodziła się w anemieschudłam wtedy 20 kg i byłam strasznie chuda i zaczełam tyć i w końu 65 waże.Nosze bluzy bo nie chce pokazywać "boczków".Co za życie....

Gość smakuję gorycz
ja waże 65 kg, przy 170 cm wzrostu. czuję się strasznie gruba..., ale ponoć nie wyglądam. wciąż się odchudzam. ważyłam 75kg najwięcej, najmniej 59...ech.

Oj głupie wy!!!Myślicie że faceci lubią szkieletów?Większość woli kobiecy kształty a nie same kości!!Chude modelki jako wzór pięknych kobiet wykreowali projektanci mody!!Tylko że to są pieprzone geje dla których chudy kościsty facet jest ideałem!!!Nie wiem jaki debil dopuścił gejów do projektowania ubrań dla kobiet!!Świat się kończy!!!

Gość smakuję gorycz
i tak podobam się facetom.. to nie o to chodzi... chodzi o to, że sama sobie się nie podobam, źle sie czuję w swoim ciele

Gość poli26
a ja waże 67 kg przy 170cm wzrostu i mam gdzies opinie innych...pewnie ze mogłabym wazyc mniej ale nie będę sie katowac dietami czy cwiczeniami....jak sie komus nie podoba niech nie patrzy...

smakuję gorycz-Ale się ubawiłem,podobasz sie facetom ale nie sobie,hehehe,Wszystkie kobiety tak mają czy tylko ty?Powiedz mi gdzie sens twojego myślenia?ja mam w nicku napisane że jestem brzydki dlatego że nie podobam sie dziewczyną,jak bym im się podobał to nigdy nie pomyślał bym o sobie że jestem brzydki!!A potem sie dziwicie że faceci was nie rozumieją skoro wasze myślenie jest nie logiczne i nie zrozumiałe!!

Gość kokokoko
kobieta 190cm i 78kg

Gość Wysoka20
A ja mam 180 cm wzrostu i ważę 65kg. Czuję się z tym dobrze. Ale i tak chyba nikomu się nie podobam:(

ja mam wzrost 162 i 49 kg... ale rewelacyjnie sie nie czuje bo na buzi jestem pulchna a schudnac nie chce wiec zyje taka jaka jestem:) zreszta chlopakowi mojemu sie podobam wiec nie narzekam:)