Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AMITAR

Pytanie bez ściemy

Polecane posty

Gość AMITAR

szukam kobiety na przygode.. musi byc atrakcyjna z wyglądu i potrafić się zachować. oczywiscie, nie wykluczam, ze moze zrodzic sie jakies glebsze uczucie..

Gość ratima
zdjęcie najpierw poproszę, bo nie wiem czy warto robić sobie zachodu ;) No i kolejna sprawa, z tym topikiem lepiej wypal na erotycznym.

Gość amitar
ratima to ja pierw poptrze zdjecie.. bo to ja wybieram

Gość ratima
amitar, ty wybierasz a ja wkładam wysiłek, aby się fatygować w robienie zdjęcia. Nie wystarczy napisać "mam ochotę pobzykać bez zobowiązań", najpierw dajesz a potem bierzesz, czyli inaczej, najpierw siejesz ziarno, a następnie zbierasz plon.

Gość wwrrr
o kurcze, piękna, mądra, samotna, i jeszcze ma zabiegać o faceta nie wiedząc nawet, czy wart zachodu powodzenia, chłopie 🖐️

Gość amitar
ratima.. moge ci zagwarantowac, ze nie jestem jakims brzydalem.. znam swoja wartosc i napewno nie dam pierwszy fotki.. to ja tutaj wybieram. jezeli tez tego chcesz-przygody, sexu, przyjemnosci.. zaryzykuj.. pokaz fotke, jak mi sie spodobasz to zrobimy krok do przodu

Gość wwrrr
"znam swoja wartosc i napewno nie dam pierwszy fotki.. to ja tutaj wybieram." Odzew na topiku zapewne odwzorowuje Twoją 'wartość' 🖐️ :)