Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość latki bordo

pomocy/!

Polecane posty

Gość latki bordo

zjadlam kawalek czekolady a teraz strasznie zle sie czuje. boli mnie brzuch i glowa. chcialabym zwymiotowac ale nie daje rady ... ;/ probowalam soli i wody, ale nic nie dalo. prosze o jakis pomysl, ktory mi pomoze!

Nie wiem... jak mi tak żle to kładę się spać... ale od czekolady taka jazda?współczuję...;/

Gość latki bordo
ale jak z tymi palcami?? eh bo wsadzan=m, czuje ze podchodzi no i SPOWROTEM WRACA. BLEEEE

Gość latki bordo
to lece do lazienki i proboje paluchami . cholera mam nadzieje ze pomoze

Gość latki bordo
serio wam sie przynam ze to tak naprawde moj nowy sposob na odchudzanie ale nie umiem wymiotowac, a jakbym sie nauczyla to bym robila to po kazdym posilku i bym wkoncu byla super laska a nie wieloryb :(

Gość latki bordo
dlaczego podszyw? tak mozna super schudnac! serio moja kolezanka tak robi

a skąd macie takie wiadomości??? nie dośc ze przytyjecie, a nie schudniecie to z czasem wypadną wam zęby(od kwasu z żołądka), potem włosy, a na koniec zdechniecie w męczarniach bo wasze żoładki nie wytrzymają.

Gość latki bordo
jak mam przytyc jak zwymiotuje pomysl

Gość ja widzialam
ja widzialam pelno chudych bulimiczek, sama chorowalam i obracalam sie na terapiach w tym srodowisku wiec artefakcie diabla masz jakies mylne informacjie

Gość ja widzialam
oczywiscie metody do odchudzania droga wymiotow nie popieram, ale nikt mi nie wcisnie ze bulimiczki ktorw wymiotuja sa grube, moze te co sie przeczyszczaja albo wpierdalaja i nic z tym nie robia

ja akurat widziałam grube bulimiczki mądralo.wszystko zalezy od organizmu,często organizm reaguje na coś takiego zatrzymaniem zapasów tłuszczu.jakbyś nie wiedziała można tyć od nieregularnego odzywiania sie. i wogóle kto do kurwy nędzy sie odchudza w ten sposób??????