Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lawittt

jestem człowiekiem bezwartościowym

Polecane posty

Gość lawittt

jestem policjantem krawęznikiem nie mam przyjaciół,znajomych mało zarabiam,zreszta nie mamy urlopów i nigdzie nie moge wyjechać nigdy nie miałęm dziewczyny a mam 26 lat jestem facetem godnym pogardy,moja jedyna rozwywką jest nauka języków obcych i ksiązki

Gość
jak to? przecież interesujesz się samolotami towarowymi ;)

Gość to się powieś
:D

Gość popełnij samobójstwo
np podpal się w protescie przeciwko kryzysowi w Policji napisza o Tobie w gazetach:P

Gość baron de drift
absolutnie się nie wieszaj bo zaraz wciągną Cię w tę sprawę Olewnika eeeeeeeeeee tam, po prostu musisz popracować nad poczuciem wartości i poszukać sobie kobiety poczytaj sobie coś o psychologii w relacjach damsko - męskich ale coś porządnego nie jakieś poradniki dla idiotów jeśli będziesz chciał coś w sobie zmienić to zmienisz bo głupi nie jesteś

Gość ona bez wartości
ja się czuję bezwartościowa, bo mam 170 cm wzrostu i ważę 65 kg i mój mąż mówi mi cały czas że powinnam schudnąć. Wiem że się mu nie podobam a tak bardzo go kocham, zapisałam się na siłownie ćwiczę ale po co to wszystko tak sobie teraz myślę :( ja potrafię kochać nawet gdy ktoś ma kilka kilo więcej :(

Gość lawittt
tylko za jaką cene ta emerytura: połowa nocy nei przespana,brak możliwości awansu,praca na deszczu,mrozie,brak urlopów,brak płatnych nadgodzin, u nas na komendzie nie ma nawet pomiesczenia socjalnego o prysznicu nawet nie wspominając.

Gość
A jak się pracuje nad poczuciem wartości? Przecież nie można się zmienić z dnia na dzień, ot tak? Wiem, wiem - metoda małych kroczków :) jakoś w nią nie wierzę. ona bez wartości a przed ślubem ważyłaś mniej? nie masz nadwagi, może z 5 kilo przydałoby Ci się zrzucić ale na pewno nie jest tragicznie. To kwestia miesiąca.

Gość lawittt
w policji to nie działa najchetniej zasztrzeliłbym się ale boje się ze nie zginę tylko będę jak roslina,bo nie kazdy strzał w głowę gwarantuje śmierć

Gość ona bez wartości
neurosa1, przed ślubem ważyłam 59 kg. Zaszłam w ciążę i znacznie utyłam, jednak większości się pozbyłam w niedługi czas po porodzie. Teraz ważę 65 kg, ćwiczę ale cholera jakoś te chudnięcie powoli idzie. Przez ten czas co ćwiczę, straciłam dosłownie kilkadziesiąt gram. Mam załamkę, bo czuję się okropnie gruba, nieatrakcyjna eh i normalnie nie wiem ale wydaje mi sią, że nawet jak schudne więcej to zawsze będzie coś źle w moim wyglądzie :(

Gość lawittt
czasami celowo prowokuję sytuację w których moge stracić życie,np podczas kontroli pojazdów

Gość
ona bez wartości stosujesz jakąś dietę? może jesz zbyt mało i spowolniłaś metabolizm? ;) lawitt co Ty gadasz? opanuj się, świat nie jest taki najgorszy

Gość powies się psie
posmiejemy się lubię jak policjant cierpi

Gość lawittt
moja przyszłość rysuje sie w czarnych barwach straciłem nadzieję że coś w moim życiu zmieni się na lepsze.

Gość lawittt
nie wiedziałem że tak zła atmosfera pracy panuje w Policji tutaj sięl icza tylko układy,nie pomoga żadne języki obce itd.. ja nie jestem potrzebny nikomu.Kiedyś moi rodzice uwazali że nigdy w życiu do niczego nie dojde i tak faktycznie jest,nie mam normalnej pracy,miłośći,znajomych

Gość samobósjtwo będzie twoim
jedynym wyjściem nie bój się tego kroku

Gość wolę żeby
moje dziecko zmarło niz zostało policjantem:O

Gość dobrze ci tak
psie:)

Gość lawittt
wszyscy mają mnie gdzieś,nawet na tym forum:(

Gość brunetka o piwnych oczach
Do autora...moze chcialbys poklikac na gg, albo podac maila? NIeraz tu ludzie potrafia jeszcze bardziej zdolowac niz podniesc na duchu...ja w sumie mam podobna sytuacje, ale wiem ze najbardziej pomaga rozmowa, a najbardziej mozna zrozumiec gdy jest sie w takiej samej sytuacji...mnie niedawno tez ktos pomogl, dal nadzieje..to co cie dopadlo zdarza sie kazdemu, pozdrawiam

Gość lawittt
ja pisze z kawiarenki nie dorobiłem się laptopa w Warszawie:( ale dziekuje za prozpozycję choć myslę że skończy się to dla mnie samobójstwem nie nzjde teraz pracy poza policja,w dobie kryzysu

Gość lawittt
mam tylko licencjat z finansów i znam b dobrze angielski

Gość
Może poszukaj pracy w więziennictwie lub profesjonalnej firmie ochroniarskiej? Ja też nie mam laptopa :D tylko zwykłego kompa składaka.

Gość lawittt
to tam zarobie grosze a Wawie musze miec te 2 tys na reke skoro za pokój płace ponad 700 zł

Gość ch...kogo obchodzi
Twoje życie psie utop się

Gość podpal się.............
już nigdy nie zaruchsz psie nigdy nikt cie nie pokocha łachudro,bo na to nie zasłuzyłes pokrako będziesz mógł tylko patrzeć jak inni chodzą z dziewczynami pod ręke,nigdy nie doświadczysz seksu,bliskości,miłości i akcpeptacji zywy trupie

Gość lawittt
tak siebie nienawidzę ze bym sie sam zamordował