Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lawittt

jestem człowiekiem bezwartościowym

Polecane posty

Gość fasola nie do cięcia
podpal się jesteś totalnym kretynem, ignorantem i pies dla mnie stanowi wyższe stworzenie nad tobą ty popaprańcu popaprany przez swoją matkę zapewne nie bardziej mądrzejszą niż ty z racji nawet wieku, ty serku zrypany w czasie fermentacji, nadający się tylko do tego, by cię wyje*ać na kompost dla roślin, uważając by rośliny nie zwiędły z nadmiaru toksyn w tym twoim popapranym spie*dolonym życiu, które zaserwowali ci starzy. Pruj na lody ch*ju młody lub się podpal, bo takiego syfu jak ty na ziemi więcej nie potrzeba.

Gość ciesze sie ze tak po nim
jedzicie:)

Gość brunetkaa o piwnych oczach
a czy ja napisalam ze musisz miec laptopa ? zle zrobiles ze napisales tu jaki jest twoj zawod:/ no nic, zycze powodzenia

Gość lawitt
ja juz jestem trupem

Gość lawittt co Ty gadasz
? nie sugeruj sie tym co piszą gnoje z kafe! Jesli powodem twojego stresu jest praca w Policji to faktycznie odejdź. Wyjedź do innego miasta, zmień coś. Poszukaj dziewczynę, wiele naprawdę szaleje za mundurem - szczególnie policyjnym

Gość
osoba, która pisze te durne komentarze o psach powinna się udać na leczenie :o praca jak każda inna ;)

Gość fasola nie do cięcia
>>neurosa1, (jeśli o mnie chodzi) ja przynajmniej napisałam posta do idioty o nicku >> podpal się, który ubliżał lawittowi. Takich ludzi jak ten gównojad "podpal się" mam za totalne gówno zrodzone przez jeszcze bardziej gównianą starą, aczkolwiek takie reakcje to kwestia wychowania w rodzince, a nie?

Gość lovely lady
nie jestes czlowiekiem bezwartosciowym, tylko samotnym, byc moze nieszczesliwym. gdybys sprobowal cos zmienic, poznac kogos wszystko by sie zmienilo na lepsze. z tego co pisales, jestes ambitnym czlowiekiem, ze znajomoscia jezykow masz szanse zmienic prace, osiagnac cos wiecej. kochaj, placz, badz egoista, szukaj w piekna w swojej duszy, nawet nie wiesz jak wiele posiadasz...

Gość lovely lady
i nie ran swojej duszy zaglebianiem sie w czarnych myslach, dla kazdego kiedys zaswieci slonce i dla ciebie tez!

Gość dilajt
Sam się dołujesz, wiesz? Życie jak życie, każdy ma swoje problemy i każdy jakoś z nimi żyje. Czego oczekujesz, że społeczność jakiegoś serwisu internetowego z nagła odmieni Twój żywot? Jeśli nie zrobisz tego własnymi siłami, nikt sam z siebie nie pomaluje Ci świata żółtymi kredkami. Co do "małych przyjemności"... Jak możesz mówić o roli książek, czy języków w Twoim życiu, skoro Cię nie cieszą? Nie rozumiem tego... Jak powiedział Wiktor Hugo - "Książka to chłodny, lecz pewny przyjaciel." Rób to, co sprawia Ci przyjemność, to takie proste. I niedrogie, o dziwo.Carpe Diem, kochany, to jedyna droga do szczęścia, no chyba, że szukasz pomocy w samobójstwie, radziłabym sprecyzować oczekiwania... Pozdrawiam. I przepraszam za tą nierozplanowaną wypowiedź.

Gość wooooo
zapewne ten kto pisze te durne komentarze o psie jest rozgoryczona ofiara stracenia prwka po pijaku, to dopiero smiec, taki powinien sie zaraz powiesic

Gość atb122
Zamiast się zadręczać zacznij szukać nowej miłości. Taką możliwośc daje internetowe biuro matrymonialne: http://iduo.pl Z jego usług korzystają już tysiące ludzi, więc warto spróbować.