Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SzalonaZnatury

Oszukana czy naiwna ??

Polecane posty

To czemu czasem niewykształcone, naiwne, głupiutkie dziewczyny wychowywane w rodzinach konserwatywnych i bardzo religijnych utrzymują cnotę do ślubu, a w kręgach inteligencji tworzą się orgie? A to faktycznie glupie jak but, jak czekaja do slubu ... odpowiedz jest w Twojej wypowiedzi- bo sa wychowane w rodzinach konserwatywnych i panicznie boja sie przeciwstawic woli rodzicow, taka ich kultura itp. A te niby inteligentne z orgiami- myslisz wyksztalcenie z inteligencją. Dla mnie inteligentna i normalna kobieta by takiego czegos nie zrobila. To juz trzeba byc zboczonym, bynajmniej dla mnie. Bo mnie osobiscie nie podnieca takie cos, ale to juz inna sprawa... zreszta nie o tym jest topik i nie widze potrzeby tlumaczenia Ci mojego pogladu, do ktorego z gory nastawiasz się odrzucająco. Inteligentna osoba nie zdradza ani nie puszcza się z kazdym z kim się da. Chyba z oczywistych powodow?

A czego nie mają wspólnego?:D Moralność to postępowanie wg jakichśtam norm, jest ona raczej narzucona przez otoczenie... Nie ma wiele wspólnego z inteligencją, a raczej z wychowaniem, wpływem otoczenia i w śladowym stopniu z indywidualnym tokiem myślowym.

co wspólnego? no właśnie nic. rozwiązła, cnotliwa i normalna postępują według "jakichś tam" norm. człowiek moralny nie kradnie, nie oszukuje, nie cudzołoży itd. autorka nie cudzołożyła (ona jest sama i on sam) wię nic tu moralność nie ma do rzeczy.

nie jesteś naiwna, po prostu chłopak idiotą jest i tyle. Nie myśl tyle o tym, pomyśl ze to była chwila i zabawa

Gość katja00014
Teraz przynajmniej wie co to za facet a raczej dupek. Powinna zapomnieć o nim i poszukać kogoś bardziej wartościowego a to że ją wykorzystał to najlepszy powód żeby dać sobie spokój. Wiem że łatwo sie mówi jak ktoś nie jest w takiej sytuacji ( beznadziejnie zakochany )ale takie są niestety fakty. Na pewno znajdzie szczęście z kimś innym tylko musi dać sobie szansę