Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kruselka

pokoj dla dziewczynki

Polecane posty

Gość kruselka

Własnie jestem na etapie urzadzania pokoju dla córeczki. Mam dylemat dotyczacy mebli a dokładnie ich koloru . wklejam link o jakie meble mi chodzi http://beta.brw.com.pl/pl/kolekcja/9-pokoj_mlodziezowy/43-malgoska I teraz nie wiem czy wziasc z niebieskimi frontami czy w kolorze scianek bocznych czyli buk. Niebieski kojarzy mi sie z pokojem dla chłopaka i boje sie ze bede uwiazana z doborem dodatkow a przede wszystkim z kolorem scian ,bo chcialam zrobic je rózowe. A do niebieskiego róz to chyba nie bardzo pasuje ?

Ja mam te meble buk/niebieski w pokoju u synka. Ściany również mam pomalowane na niebiesko i do tego różne kolorowe dodatki . W pokoju jest kolorowo z przewagą niebieskiego. Jeżeli chodzi o różowe ściny hmmm osobiście nie bardzo mnie to pasuje może prędzej żółte albo po prostu meble sam buk.

Gość wrzesniowa-mamuska
ja jak bylam nastolatka mialam w pokoju wlasnie te mebelki w kolorze niebieskim. szybko jednak wyprowadzilam sie od rodzicow i teraz sama spodziewam sie dziecka a moje dawne nic nie zniszczone meble beda wedrowac do pokoju maluszka. rodzice sa ucieszeni ze zrobia sobie sypialnie a ja ze nie musze wydawac fortuny na nowe meble;) niebieskie sa duzo ladniejsze niz w kolorze drewna i nie uwazam by byly chlopiece, mialam bardzo duzo dodatkow w kolorze fioletu rozu i ladnie sie komponowalo