Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

toshibka

biore sie za siebie

Polecane posty

Dla mnie szykuje się ciężki weekend, jutro święto, więc mój luby chce cos specjalnego (czyt. MEGA dobrego) na obiad. Jak mam sie oprzeć? :P

Ja tez od poniedziałku zaczyna poniewaz pieke dla rodziny placek drożdzowy z wisniami i grzech bym zrobiła gdybym nie sprobowała a w dodatku to świeto na obiad jakies specjały mysle zebym nie miała tak silnej woli by odmowic ale od poniedziałku ostro!!!!!pozdro PS:Dziewczyny mam nadzieje ze liczba osob na tym topiku sie powiększy!!!

hej dziewczyny. u mnie dziś 4 bułki, brzoskwinia i winogrona. a jeszcze kolacja :) mimo wszystko uważam że jedząc o stałych porach powinnam chudnąć od samego tego, a tak nie jest :( kurcze. a ćwiczę od tyg, wcześniej nie ćwiczyłam. a i tak jeszcze za mało, wiem :P wiecie zauważyłam że teraz jestem tak zmotywowana że nawet leżące przede mną chipsy które uwielbiam już mnie tak nie ciągną. uf jeden plus:) poza tym codziennie piję czerwoną herbatę, trochę wody. ale od poniedziałku będę piła 1,5 litra wody + aqua slim. jeśli schudnę dzięki temu i dojdę do 65 kg do końca sierpnia, kupuję nowe saszetki :) mimo że tanie nie są oczywiście jak na moją kieszeń. ale jak pomogą to naprawdę poświęcę kolejne 30 zł :) także przetestuję na własnej skórze. oczywiście na diecie będę cały czas. pozdrawiam

Gość MagdalenaWlkp
Cześć wszystkim! Wczoraj sobie pofolgowałam....zrobiłam wieeelką pizze na obiad i wciągnelismy ją z mezem całą:) a na wieczór poprawiłam to wszystko zapiekanką :( dzisiaj nie wchodze na wagę:)

wiecie co juz w zasadzie nie moge doczekac sie poniedziałku kiedy zaczne ta diete wiem wiem mogłabym zaczac juz teraz ale to bez sensu bo ide dzis troche potanczyc sobie z dziewczynami wiec i tak bede piła alkohol :)

Gość lola_anakonda
www.szybkadieta.pl

Gość MISZI
WITAM! PRZECHODZĘ NA DIETĘ. MŻ JAK NA POCZĄTEK I LEKKA KOLACJA NAJPÓZNIEJ O 18. MÓJ CEL 7 KG. PRZYDAŁY BY SIĘ ĆWICZENIA, ALE PO PRACY JESTEM TAK PADNIĘTA, ŻE NIC MI SIĘ NIE CHCE. JAK SOBIE DZIEWCZYNY RADZICIE JEŚLI MACIE TAK SAMO JAK JA?

Gość MISZI
DIETA 10 DNIWA ''1 dzień - kefir w dowolnych ilościach, kawa, herbata bez cukru, woda 2 dzień - kefir w dowolnych ilościach, kawa, herbata bez cukru, woda 3 dzień - ser biały w dowolnych ilościach przez cały dzień 4 dzień - ser biały w dowolnych ilościach przez cały dzień 5 dzień - jajka na twardo w dowolnych ilościach 6 dzień - jajka na twardo w dowolnych ilościach 7 dzień - mięso gotowane (dowolny rodzaj) przez cały dzień 8 dzień - mięso gotowane (dowolny rodzaj) przez cały dzień 9 dzień - warzywa (gotowane, surowe) w dowolnych ilościach 10 dzień - warzywa (gotowane, surowe) w dowolnych ilościach i oczywiście pijemy dużo wody!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!'' MYŚLĘ O TEJ DIECIE. WYDAJE SIĘ DO WYTRZYMANIA. I PODOBNO DUŻO SIĘ NA NIEJ CHUDNIE.

Gość lisa930131
Miszi, ja schudłam na 10 dniowej kilogram. Nie wiem, może na różnych różnie działa, ale uważaj, bo czasem nie warto się tak męczyć :P

Gość MISZI
Spróbuje chyba i zobaczę jak to będzie w moim przypadku. Masz rację, że na każdego może ta dieta inaczej działać.

a ja dzis pierwszy dzien na proteinowej :) narazie całkiem dobrze mi idzie a wam? trzymacie sie?

Gość MagdalenaWlkp
Hej toshibka! Pustki tu jakies co nie? ja jakos sie nie trzymam, tzn rano dwie bulki z ziarnem i 2x kawa zabielona z cukrem ale teraz schrupałam miseczke chrupek :( a Twoja dieta? co jesz?

Magda, Zamień cukier na słodzik. Cukier to niepotrzebne kalorie, jedna łyzeczka ma ich około 50. Słodzik nie ma prawie wcale (jedna tabletka to chyba 0,1 kalorii).

HEY DZIS ZACZEŁAM DIETE 10 DNIOWA ZAMIAST KEFIRU MASLANKA BO MA MNIEJ KALORII JAK NA RAZIE DOBRZE .WYTRWAM NA PEWNO!!! I ZWAZE SIE PO 10 DNIACH .POZDRO!!!!!

oj tak topik umiera :( co ja jadam? chude mieso ,nabiał,jaja i rybki jesli ktos bedzie bardziej zainteresowany to oczywiscie moge podac wiecej szczegółow

Szkoda ze ten topik umiera prosze piszcie ja jestem po 3 szklankach maślanki i poł szkanki i kefiru.Jestem na diecie 10 dniowej.W sumie od nowa zaczełam poniewaz wczoraj mi nie wyszło była godzina 17:30 i była powtorka rancza i uległam chlebkowi szyneczce jogurcikowa i innym pysznoscia ale dzisiaj dam rade!!!!