Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nostryfikujaca

czy ktos moze nostryfikował dyplom przez Naric ?

Polecane posty

Gość nostryfikujaca

Gość nostryfikujaca
chcialabym nostryfikowac sobie mój dyplom z pedagogiki i zostac w Anglii asystentem nauczyciela ale niewiem jak sie za to zabrac wiem ze musze miec dyplom ale tez podobno jakis wykaz z przebiegu studiów wiec niewiem czy wystarczy dac do tłumacza indeks czy to musze miec od uczelni ?? gdyby ktos mial wiecej informacji i chciałby mi pomoc moj e-mail joannawiktoria@o2.pl

Gość ggggrrrryyyytttt
wysylasz do Naric kopie dyplomu i kopie przysieglego tlumaczenia jak rowniez kopie dokumentow tozsamosci. Moge tylko powiedziec, ze rowniez ukonczylam pedagogike-studia magisterskie i w zamian Naric przyrownal to do tytulu licencjata wiec niezbyt milo

nie wiem kiedy skonczylas studia,ale u nas na UWr moglas poprosic o angielska kopie dyplomu za dodatkowe 60zl,wiec sie oplacalo:) a dyplom z licencjata przeltumaczylam u przysieglego i to wystarczylo..przeciez na tym dyplomie jest wykaz przedmiotow.w holandii na szczescie mgr to master:)

Gość no niestety takie zycie
bo to WIELKA BRYTANIA!!!!!!! a nie POlska,zreszta ten system operuje dla wszystkich ,oprocz USA, Kanady i chyba Australii i moze jeszcze jednego kraju....

Gość no niestety takie zycie
to byla ironia, aczkowliek taka jest prawda....

Gość bardzo dziwne bo
moj mgr w uk zostal uznany jako master...

Do autorki, dlaczego chcesz z dyplomem pedagoga zostac asystentem??? Marne pieniadze i satysfakcja tez srednia. Wejdz na strone General Teaching Council, tam znajdziesz wszystkie informacje dotyczace kwalifikacji, jakich potrzebujesz,zeby uczyc w szkole i uwierz mi, nie musi to byc asystent, mozesz byc np.SENCO teacher, czyli Special Needs Coordinator.

General Teaching Council, na podstawie tego,co im wyslesz(a troche tego jest) moze Ci przyznac status Wykwalifikowanego N-la, z ktorym juz masz uprawnienia do nauczania w szkole angielskiej. Moim zdaniem Naric to strata czasu jesli stawiasz na prace w edukacji.