Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomna

ale mam głupolowatą matkę.

Polecane posty

Gość bezdomna

siedzę w domu i myślę jak ja mogłam być taka ślpa tyle żeby nie widzieć z jakim głuploem trzymam. Teraz już nie te lata i wszystko i sie zastanawiam co dalej. Banda świń, głupków i kanalii. Najchętniej narzygałam na własną macochę. Taka podła kanalia zakłamana. Takie gówno. I jeszcze ją muszę szanować. I to całe towarzycho, które mnie zabija 4 lata. Same gówna ludzkie. No ale nic... muszę coś postanowić. Głupie to wszystko jak buty, tylko sobie świnić umieją i nic wiecej. Tak mi życie zniszczyć - skończą w piekle pierdolce na łeb. Ale nic tylko świnić. Hołota :( No cóz... stąd jestem :(

Gość bezdomna
Mam nadzieję, że każdy głupi idoota mniejszy i większy na tym świecie zrozumie, że NIGDY po prostu NIGDY nie uczyłam w żadnej szkole. Ale mam pojebaną rodzinę. No ale mam nadzieję, że nie skończę w szambie. Z nimi to sambójstwo - co za świnie i złodzieje. Wygodnisie. Do zrzygania się. A chciwe? Jak świnia u koryta. :( całe to towarzycho jest takie. Oby skończyli w psychiatryku jaki mi urządzili :( AMEN.

Gość bezdomna
Ale skończyłam z podupconą w łeb macochą. Bezdomna, bezrobotnma i stara panna. Pięknie. I porównują mnie do jakiejś żałosnej z trójką dzieci. Boże - nawet męża nie mam i nie zamierzam. Polska to kraj popierdolców umysłowych. Co ja zrobiłam? Zmarnowałam sobie 9 lat zycia. No ale zdarza się. Boże jaka ta moja matka jest dupnięta w łeb. lepiej się módlcie za swoje to nie skończycie tak marnie jak ja :(

Gość ryryryryrr
znowu ta schizofreniczka:o

Gość bezdomna
Można się dziwić , że taka jestem, ale cóz... na wsi jestem znowu 4 lata. Wcześniej mnie tu nie było. I CHWAŁA BOGU. I co? 5 lata zmarnowane. Co - myślcie, że tu coś sieją i zbierają? Chyba że spirytus. A reszta? Świnienie. Nic więcej tu nie widzę. ZNĘCANIE SIĘ NAD CZOWIEKIEM, które można w Strasburgu zaskarżyć. Jak sie ma za co. I tyle. Wieś to piekło. I jeszcze psychoapatyczna matka. Wariatka. Ojciec paranoik. A ja też, że tu przyjechałam. Co za ludzie - wilki. Jedynie, że kłów nie mają. OBRZYDLIWOŚĆ :(

Gość bezdomna
A lekarze na wsi? BOŻE. Lepiej nie pisać. Inne rzeczy tez. Tylko sklepy. BLE! :(

Gość frrrttrtrtrtrtr
bezdomna -o co ci chodzi?????????????