Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wilk w lesie

moje drogie przyjaciółki!!!

Polecane posty

Gość wilk w lesie

przeprowadzilem sie i szukam fajnej znajomośći Hej , czy to nie dziwne: mam zone mam dziecko jestem niezależny mysle że przystojny romatyk i wariat ale....... zycie rzuciło mnie wiele setek km od domu i mojej dodatkowej "przyjaciółki" i teraz jest totalna nuda , nie ma z kim isć do kina, na impreze czy zaszaleć , .......no i czuje ze ciagnie wilka do lasu i az szyja mnie boli, ogladając sie na ulicy : ))) tyle dobra chodzi samo, piekna, i namietnośći...... co mam robić moje drogie przyjaciółki????

Gość dupaswedziojswedzi
matole pierdolony zajmij sie zona i bachorem, co za jebany przez psa niedopchaniec! no chyba ze to prowokacja :-)

Powiedziałbym raczej że nick powinieneś zmienić bo cie wilczyce jak owieczkę zeżrą :)

Gość wilk w lesie
temat jak temat, nie rozumie agresji!!! ale spoko , jestem ponad Tym!! mam nadzieje ze jest to do zrozumienia , czy nie ??? a wilczyce zrzera zawiść!!! ;)

Nie zawiść tylko już się z takim kiedyś wyprowadziły do innego miasta :)

Gość wilk w lesie
o to ze to nie one.... moga sie ze mna spotkać ;)

Człowieku na jakiej planecie żyjesz...? :o Pytasz sie nas o rady..? A wiec "przyjacielu " :O Nie rozumiem jak dorosły rozumny wydawałoby się człowiek może tak postępować. Szkoda mi Twojej zony i dziecka. A co masz zrobić...? Daj zonie rozwód, alimenty an dziecko i szalej dopóki masz do tego predyspozycje :o

I przysięgaj tu zaraz, że będziesz ją kochał i sznował.

lady.... żona mnie kocha , ja ją też!!! to coś jak podzielna uwaga , tylko ze w miłości , a widzie nam sie pieknie !!!!

pisząc o prysznicu myślisz, ze któraś poleci an ciebie?? Jak się kocha, to nie zdradza. Żałosna podróbo faceta :o

moge przysiąc ze , bedzie gorąco , romantycznie , namietnie , i zjawiskowo!!! taka szara proza zycia ;) kocham was moje przyjaciółeczki!!!

Będzie aurora borealis i druga strona tęczy :D Już Cię kocham :D

🖐️ Nie mam ochoty, żeby jakiś zbok onanizował się moimi postami :o Ps. Jacy faceci są żałośni. Myślą, że są nie wiadomo jacy interesujący, a wychodzi ich prostactwo :o ( piszę o tym przypadku)

cholerka... czytrałem Twoje posty , sorry ale nie kazdy facet jest taka dupa jak Twój , wiec nie mierz wsztskich , Jego!!! miarą czas oddzielić facetów od chłopców !!! sorry i nie bierz tego do siebie , ale jak ja mam doła to ide na siłownie , Tobie proponuje MARATON!!!!

Podzielność uwagi...? A żoneczka też może poszaleć z jakimś przyjacielem? Nie masz tu przyjaciółek gadzie.