Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja takasobie

do mam pietrowych

Polecane posty

Gość ja takasobie

jest tu topik o łóżku dla dwolatka. Pryszlo mi wiec na mysl ze i ja sie zapytam, co sadzicie o lozku dwopietrowym?? Pytam tych co maja, jak sie sprawdza takie lozko???Czy jestescie zadowolone??

Gość pomijając braki z podstawówki
jeśli chodzi o ortografię, to co masz na myśli mówiąc o łóżku dwupiętrowym? Jeszcze aż tak wysokiego nie widziałem. W pociągach jest coś jakby na ten kształt tylko.

Ja mam :) znaczy moi chłopcy :) myślę ,że długo im posłuży bo nawet ja się w nim wygodnie położę :) Na górze jest młodszy ma 8lat na dole starszy ma 10 lat pod nim jest jakby koryto na kółkach ,coś jak pojemnik na pościel .:)

Gość ja takasobie
ojej, no mylło mi się :) Chodzi mi o pietrowe no

Takie z podwójnym spaniem może jest ok. Moja córka ma łóżko na górze, a na dole szafę, regały i biurko. Swego czasu mocno się napaliłam na to łóżko, bo mamy małe mieszkanie i pokój córki ma tylko 7m, ale teraz żałuję. Nie sprawdza się kiedy mała jest chora. Nie ma gdzie postawić herbaty, a kiedy ma sensacje żołądkowe to ciężko zdążyć do wc. W małym pokoju nie ma miejsca na dodatkowe siedzenia, więc jak przyjdzie do niej koleżanka w odwiedziny to nie ma gdzie jej posadzić. Poza tym mała możliwość manewru, nie ma najmniejszej opcji żeby przestawić to łóżko w inne miejsce

Mam 17 lat i póki miałam pokój z bratem to mieliśmy piętrowe łóżko. Fajna sprawa w sumie. Teraz mam swój pokój i tata po prostu przeciął tamto łóżko, zrobiły się dwa osobne i jedną połówkę zabrałam do siebie, drugą ma mój brat.

Zapomniałam ,łóżko moich chłopców można rozmontować i powstają dwa oddzielne łóżka .:)

Moje można było jedynie przeciąć. :P Ale jeśli kupi się takie, które można rozmontować na dwie części to jest naprawdę super sprawa.

Gość ja takasobie
no wlasnie upatrzylam sobie dla moich dzieci taki co mozna rozdzielic, ale poki co pokoj jest maly i dwa normalne lozka nie wejda Chodzi mi o takie zwykle pietrowe, bez zabudowy na dole, jakiejs szfy czy biorka, nie. tijo2008 no wlasnie, fakt problem z siedzeniem, choroba, tu ci racje przyznam