Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani Zimmer

Czy macie tak czasem, że wracacie do domu i nie wiecie co ze sobą zrobić

Polecane posty

Gość pani Zimmer

Kurcze...Wracam do domu z pracy zmęczona i nie wiem co ze sobą począć.Zostaje mi telewizor, który juz mnie nudzi i komputer.Aktualnie mieszkam sama w mieszkaniu, a wiec nie mam nawet się do kogo odezwac.Oczywiscie, że wychodzę z domu, ale po powrocie znowu to samo.Załóżmy, że jest deszczowa pogoda, to szukam dla siebie jakiegos sensownego zajecia.Czasem pozostaje mi spanie w dzień lub siedzenie bezczynnie w fotelu i gapienie się w tv.

Gość kalinka b.
ja staram sie czytac książki i jak najwiecej czasu spedzac na miescie.Ale tutaj mamuśki mogą ci poradzic na nude wychowywanie bachora ;)

Gość pani Zimmer
ok dzieki...tez czytam, ale ilez mozna.W tych scianach mozna oszalec.

Gość kalinka b.
Na życiową nude najlepsze są jakies pasje.No i zeby wychodzic z domu.Z siedzenia w mieszkaniu nic dobrego nie wyjdzie :)

Gość komórczak.
faktycznie.Jak patrze na moją mame to ona ciągle tv.Życie przeplatane ciągłą nudą i codziennoscią.

Gość a po cesarce
Zrob sobie dziecko,nie bedziesz wiedziala co to nuda i docenisz tv i komputer:)

Gość bombon
Tak,ja też myslę, że DZIECKO wiele w twoim życiu zmieni!!! ;-) :-D

Gość face to face
Dziecko sposób na nude...załosne co poniektóre kobity :o

Gość bombon
to niech spada z tematem na "uczuciowe" czy inne :-P,jak sie zali jej nudnoi na -ciażach- to dostała prawidłową odpowiedz, pawianie!!!!!!

Gość nataliiiiii
pani zimmer ja mam to samo :) dzisiaj cly dzien ogladałam TV i teraz komputer :) a znajomi ?? z jakiej czesci Polski jestes ?? moze ponudzimy sie kiedys razem :)

Gość nataliiiiii
no wlasnie i dlaczego umiescilas ten temat własnie w dziale ciąza macierzynstwo??????

Gość wspolczuje tobie.............
widac ze jestes nudna i malo inteligentna.. a gdzie masz przyjaciol?? zainteresowania??? ja prawie nigdy nie wlaczam tv, wisi toto na scianie ale zadko cos tam obejrze....

Gość a ja myślę że tutaj
są dwa problemy: Pierwszy jest taki że autorka jest raczej leniwa, bo nudzą się raczej ludzie leniwi. Prawda jest taka że człowiek może sobie znaleźć tysiące innych rzeczy do zrobienia niż TV i Net. Mam wymieniać ile by to mogło być czynności ? A drugi jest taki, że człowiek jest istotą społeczną i mimo, że mieszkanie w pojedynkę jest bardzo wygodne bo nie trzeba się przed nikim z niczego tłumaczyć ani wdawać w żadne kłotnie to jednak mieszkanie w pojedynkę źle robi na psychikę. Człowiek dla zdrowia psychicznego powinien mieć obok siebie drugiego człowieka. Nie mówie od razu że faceta ale kogokolwiek, matkę, ojca, rodzeństwo albo po prostu jakiegoś współlokatora.

Gość pani Zimmer
Nie wiem skąd wywnioskowałaś, że jestem mało inteligentna.Mam wyższe wykształcenie (dokładnie farmacja) i wiesz mi, że tam inteligencją trzeba się popisać. nataliiiiii jestem ze śląska :)

Gość pani Zimmer
wiesz oczywiście literówka

Gość dziwna jesteś
Fajnie masz, ja to nawet nie mam czasu włączyć telewizora. Praca, po pracy siłownia albo basen, w weekend jazda konna i wyprowadzanie psów ze schroniska na spacery, do domu wracam tylko jeść i spać.