Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ruski pokrowiec

niedoświadczenie a związek

Polecane posty

Gość ruski pokrowiec
takze tego 2 - zachowujesz sie strasznie nie dojrzale :/

Znaczy nie, na trzeźwo w sumie powiedziałabym Ci to samo. Nie uważam, że człowiek który w Twoim wieku nie był w związku to idiota. Ale ja, o ile potrafię zrozumieć, że nie zdobywało się obycia w związkach z jakichśtam powodów, o tyle cięzko mi zrozumieć co Ty robiłeś przez to ćwierć wieku, skoro nie spałeś z żadną kobietą.

No chyba, że to względy religijne, jakaś ideologia lub własna moralnośc. To już w ogóle się nie wtrącam, bo na tym się nie znam.

Gość ruski pokrowiec
to nie nachalnosc tylko postawa: wszystko mi sie należy a od siebie nic nie musze dawac,[np to że nie chciałabyś być nauczycielką] myślę że te dwie co mi tak kiedys powiedziały były właśnie takie: tylko brać a nic dać w zamian, za darmo nic nie ma

Gość ruski pokrowiec
nie jestem ani religijny ale jakis tam etyczny, ale widzę że cie to strasnie zastanawia dlaczego nie spałem z kobietą

Gość ruski pokrowiec
pozatym nie ćwierc wieku tylko co najwyżej 5 ostatnich lat, bo chyba nie 5 pierwszych, nie sądzisz? :D

Nie jestem nachalna, tylko nachlana:D To piwo z tequillą jest zajebiste:D Nie chciałabym być nauczycielką z powodu egoizmu, tak to prawda. Ale ja też potrafię dawać:)

Gość ruski pokrowiec
nie rozumiem o co chodzi z tym nauczaniem, przecież tego nie trzeba sie uczyc, to się wie, jak jest przyciąganie między dwojgiem ludzi to samo sie dzieje

Gość ruski pokrowiec
to ci odpowiem że przez ostanie ćwierć wieku żyłem własnym życiem

Gość ruski pokrowiec
temat umarł ide spac, sam :)

Gość vlkjishjlksnlfn
Byłam z prawiczkiem.. Miał do mnie pretensje, że chcę z nim rozmawiać, że chciałabym, żeby czasem do mnie zadzwonił, poświęcił mi czas, nie tylko raz na tydzień. Tego boją się kobiety u prawiczków, że oni nie wytrzym,ają kontaktu z kobietą, z osobą z innej planety (emocjonalną a nie logiczna)