Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Evela01

MAMUSIE 4 LATKÓW

Polecane posty

Porozmawiajmy o naszych 4 latkach :) Spedzmy milo czas rozmawiajac, zrelaksujmy sie drogie mamy :)

Gość ile topikow dzis zalozysz

Gość a-gusiek
Witam jestem mamą prawie 4 letniego Łukaszka i chętnie przyłącze sie do topicu

Gość a-gusiek
Mój synek to prawdziwy gaduła, mądry,uczuciowy facet, który od września idzie do przedszkola. Ewala a Ty jestes mamą chłopca czy dziweczynki ?

Moj synio to tez gadulka-madralinski:) Do tego spiewak i muzyk, wielbiciel zwierzatek, samolotow, motorow, quadow, pociagow i tramwajow. Bardzo empatyczne dziecko, bardzo radosne, szczesliwe, pogodne i z charakterem... :)

Gość a-gusiek
Hejka ja jestem z wielkopolski Mój Łukasiu to również fan wszystich sprzetów jeżdżących. Na quadzie jeżdzi już sam, i z rowera mogłby nie zchodzić a jeździ już bez małych kółek nie mając jeszcze skończonych 4 latek, i za kierowanie samochodem sie juz również zabiera. Skarbek mój lubi uczyć sie wierszyków i uwielbia jeść chociaz tego po nim nie widać. I od września idze do przedszkola.

He he:) Moj synek ma super apetycik. Nie jest ani otyly, ani chuderlak. Taki w sam raz:) Od momentu gdy mial 2,5 miesiaca ma wzrost poza siatka centylowa, a wage na ostatnim centylu. Wiec kazdy mysli ze ma 6 lat. A urodzil sie takim sredniaczkiem... I prosze jak szybko nadrobil super.