Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zszokowany i to bardzo

SzoK!

Polecane posty

Co przed chwilą usłyszałem od swojej byłej to jestem w szoku. Teraz wiem, ze każdy typ dziewczyny potrafi zdradzić i bawić się uczuciami. I jak tu żyć zgodnie zasadami?

Obiecałem, ze będę cicho wobec Jej partnera ale z tak spokojnej dziewczyny nagle wychodzi osoba, która szuka przygód. Nie spodziewałem się. To co się dzieje w dzisiejszych czasach to parodia. I jak komuś ufać?

Dziś zrozumiałem, że bycie grzecznym i bycie fair w dzisiejszych czasach to coś nie tak

No wiesz trudno nie generalizować w takich momentach

Gość dla tych co ufają
spoko, ja poznałem laske ostatnio co co tydzien bzyka sie z innym, a umawia sie przez czaty, a na co dzien udaje grzeczna

Gość dla tych co ufają
mam nadzieje że to żadkośc bo jak nie to też jestem w szoku!

Gość zawiedziona kafe
ladnie to tak chronic morderce i jego dane osobowe? a jak ktos chce sie wypowiedziec w temacie to ban, albo przekroczony limit tematow, mimo ze zadnych nie zakladalem? zenujaca moderacja

ale wiesz, co kto robi jego rzecz. Jedni lubią zbierać znaczki, inni wolą je przyklejać a ona no cóż...ma inne hobby:)

hmm.. trudno ufac innym jesli w dzisiejszych czasach nie mozna ufac nawet samemu sobie. ludzka natura.

Ta sytuacja jest tak zagmatwana lekko powiedziawszy. Nadal nie mogę wyjść z szoku

Gość dla tych co ufają
tak każdy robi to co lubi tylko że potem człowiek się wiąże z takim osobnikiem co świętego udaje a ma za uszami tyle że nie każdy by to udźwignął! - to jest najgorsze

Gość a ja mam to samo z facetami
:Onikomu nie zaufam i nigdy nie bede szczesliwa :O:O

Wierzyłem w miłość na zawsze aż po grobową deskę. Mój idealizm się rozpadł, wszystko prysło jak bańka mydlana.

Życie pokazuje, że trzeba też być takim samym

Nie za bardzo rozumiem, o co Ci chodzi Autorze...o to, że dziewczyna dobrze się bawi? Jej sprawa. Jeśli natomiast ma jakiegoś "partnera", jak to nazywasz, a nadal się "bawi", to może nie ma wobec niego żadnego zobowiązania, i jest to jej po prostu kochanek. Wobec czego nie dziwię się, że używa sobie żucia. Jeśli natomiast jest to jej stały partner i są w stałym związku i wszem i wobec rozpowiada o swoje "miłości", to jej zachowanie to po prostu zwykłe kur e w stwo i z miłością nie ma nic wspólnego

Zrobiłem sobie wczoraj wieczorem kanapkę z masłem i rybą, specjalnie włożyłem rybę żeby przekształciła się w złotą rybkę a ja bym powiedział trzy życzenia, z tym że trzecie byłoby takie że chce następne szabanaście życzeń (jestem sprytny) i teraz byłbym bogaty i miałbym wszystko i byłbym dziewicą znowu a tu ryba nie przekształciła się w złotą rybkę i ciągle jest kawałkiem mięcha :o jestem zszokowany bardzo....