Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytfjfhbd

pytanie g-wnie do panow

Polecane posty

Gość pytfjfhbd

czy wolicie dziewczyny o pelniejszych( nie mowie o tlustych) czy szczuplych ksztaltach? ja mam 159cm i waze 50 kg, czy lepiej jak bym wazyla mniej?

Zależy od proporcji :P Jaki masz biust, jaką talię, jaką pupę, jakie biodra :p Ale ja uwielbiam takie drobne dziewczyny, które w dodatku mają wszystkie kobiece miejsca ładnie zarysowane :-)

Jeszcze może rozwinę - zależy jak to się wszystko ze sobą komponuje. Jeśli dobrze, to lepiej żeby dziewczyna nie była chuda, tylko żeby była takiej szczupło-normalnej budowy ciała. Mieścisz się w tej granicy :classic_cool: Nieźle, chyba z 2 miesiące mnie tu nie było :D

Gość no moje wymiary
sa raczej proporcjonalnie rozlozone, mam biust miske b i pupe oraz uda rowniez pelniejsze: uda 52cm biodra 88 talia 63 dziekuje zaodp;)

Świetne wymiary! :D Ja mam 187 cm wzrostu (nie żeby było się czym chwalić :P) i zawsze takie drobne dziewczyny jak Ty mi się najbardziej podobają :P Niestety również, zawsze gdy jest okazja im to wyznaje :P

Gość hehe oj zebyys
nie wyznawal tym zajetym hehee;p tak ale uda sa masywne i pupa....odsajaca

Spoko :P Siłka i trening bokserski robią swoje :classic_cool: Do tego rekreacyjnie biegam, ale ta ostatnia zdolność jeszcze mi nie była potrzebna :P Fajne ma autorka wymiary, naprawdę :D

Gość dziekuje
he aj tez bigam;)

Gość facet biega wolniej p
pytam bo wybieram sie na 7 dni nad morzez kolezanka ktora ma smuklejsze nogi i w ogole, nie chce byc "ta gorsza"