Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 hipciooooooo

jaka walizka?

Polecane posty

Go艣膰 hipciooooooo

potrzebuje duzej walizki na studia, nie wiem czy zdecydowac sie na walizke z plastikowym obiciem czy takim z materialu. ktora bedzie trwalsza?macie jakies doswiadczenia?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 toski
jak czesto uprawiasz seks to radze nie z plastikowym obiciem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hipciooooo
hehe a tak na powaznie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hipciooooo
wiecie wiecie:) juz j awas znam:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hipooooooo
czemu czerwona? ale plastik czy szmateks?:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 haaaaaaloooo

Udost臋pnij ten post

z materialu lepsza. ale po co ci waliza. ja na weekend do domu jezdze z torba podreczna :-P Poza tym czasami jak jade autobuem i bagazniki sa pe艂ne to musze wszystko upachac pod siedzeniem :-o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hipciiooooo
bede w domu raz na miesiac lub nawet mniej wiec musze miec duza,a ten oczojebny kolor to tak na powaznie?:P no i oczywiscie pociagami:))

Udost臋pnij ten post

ja nie lubie ciagnac za soba zadnej walizki bo pozniej jest problem z wejsciem do pociagu, polozenie na gornej polce, zdjecie itd (jak nie ma w przedziale facetow hah) A co ty tam chcesz wozic ? :-) Jedzenie ?:classic_cool:

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hipcioooooo
no oczywiscie ze jedzenie:)) z domku zawsze lepiej smakuje no i tyle nie kosztuje:P ja zawsze stawiam moja mala walizeczke na podlodze bo do gory nie podniose:)) a plecak turysttyczny jakos mi si enie podoba

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hipciiooooo
hehe ja bardzo lubie taki odglos:P no decyzje juz podjelam teraz tylko potrzebuje opini co do tworzywa, ale widze, ze do pociagu to tylko szmateks w oczojebnych barwach:PP

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hipcioooo
a nie porysuje mi sie w trasie? i nie p臋knie mi? tego sie troszke boje, samolotem narazie si enigdzie nei wybieram chyba, ze otworza dla mnei specialna linie:))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pewnie i jest....
wiec co szmateks?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Samsonite_________
polecam Samsonite

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Walizka najlepiej z ABS, to jest trwa艂e tworzywo, kt贸re nie p臋ka i nic si臋 z nim nie dzieje. Zobacz na www.e-walizki.pl, tam jest najd艂u偶sza gwarancja. Ja kupowa艂am tam kilka razy i jestem bardzo zadowolona

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krystynaxxx
Ja od kilku lat mam sztywn膮 i nie ma sobie r贸wnych. dokladnie taka jak tu na zdj臋ciu u g贸ry ta turkusowa http://walizki-kabinowe.pl/male-walizki-podrozne/ - domy艣lam si臋, 偶e jak na studia to b臋dziesz przewozi膰 takie rzeczy jak laptop, tablet itd - bezpieczniejsze b臋d膮 w sztywnej, twardej walizce ni偶 mi臋kkiej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sisipilo
Mo偶e firma Ochnik ich walizki podr贸偶ne s膮 bardzo wytrzyma艂e i w dodatku bardzo bardzo 艂adne. ochnik.com/category/bagaz-walizki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maddzia20
Je艣li interesuje Ci臋 walizka na studia czy innego rodzaju wypady to w tym sklepie internetowym https://evertourist.com/ mo偶esz zam贸wi膰 ka偶dego rodzaju baga偶, jakiej wielko艣ci Ci potrzebny. Maj膮 tak偶e w swojej ofercie wiele innych produkt贸w podr贸偶niczych, sama sobie luknij i wybierz :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Dallas34
Z mojego do艣wiadczenia najlepsze walizki ma https://sklep.solier.pl/ je偶eli oczywi艣cie m贸wimy tutaj o modelach w rozs膮dnych cenach. Maj膮 szeroki wyb贸r wymiar贸w, do tego materia艂 wierzchni jaki wykorzystali to ABS, ma 4 艂o偶yskowane kauczukowe k贸艂ka i wytrzyma艂膮 r膮czk臋. My mamy dwa pe艂ne zestawi od kilku lat i jak do tej pory ich nie wymieniali艣my bo nie ma po co :)

Udost臋pnij ten post

Zobacz sobie w ofercie walizkownia.pl, maj膮 bardzo du偶o ro偶nych walizek, r贸wnie偶 takich w konkretnych samolotowych rozmiarach wi臋c b臋dzie mo偶na wybra膰 co艣 idealnie dopasowanego do oczekiwa艅. Na pewno b臋dzie warto zwr贸ci膰 uwag臋 na to co w tym sklepie konkretnie maj膮 do zaoferowania.

Udost臋pnij ten post