Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietka naiwna

Tulipan

Polecane posty

Gość kobietka naiwna

Hej, teraz leci ten film w tv i ogladam go z prawdziwa przyjemnoscia. Malo tego teraz to nawet uwazam, ze facet siedzial za niewinnosc :p ale nie o to chodzi. Tak jestem niesamowicie ciekawa jak on wygladal naprawde, ale nigdzie w necie nie moge znaleźć jego fotki. Naprawde nazywa sie Jerzy Kalibabka i mieszka w Dziwnowie. Podobno byl w rozmowach w toku, ale tez zadnych fotek. Wiecie cos o nim czego ja nie wiem? ;)

Gość kobietka naiwna
łykam żużel a później chwalę się chłopakowi ,że robię kupy twarde jak kamienie :classic_cool:

Gość kobietka naiwna
na wikipedii to ja wiem, ale tam nie ma fotki. To z tym żużlem to podszyw oczywiscie.

Gość kobietka naiwna
Różowa Pomadka obrzydliwy mowisz, ale to on je przekonywal do siebie, one owszem byly naiwne w wiekszosci, ale bogate.

ha dobrze pamietalam ze byl u drzyzgi. rzeczwiscie nigdzie nie ma jego zdjecia. ale z tego co pamietam to yl raczej sredniego wzrostu, powiedzialabym nawet ze niski, dluzsze ulizane wlosy. nic ciekawego

Gość kobietka naiwna
nie nie, przedostatni, ale ja juz mam zapuszczony ostatni 6 na kompie :D

Gość kobietka naiwna
na youtube wszystkie Tulipany są ;) A ja juz ide spac, to znaczy ogladac. Milych snow!

Gość scarket1976
tez oglądałam kiedyś ten film.Nawet nie wiem ze powtarzają bo nie sledze co wtv.Jak byłam w Dziwnowie to mi go koleżanka pokazała-beznadziejny.Jako ciekawostkę wam jeszcze powiem ze są w filmie sceny kręcone w moim mieście Gorzów wlko.jedna przy sklepie jubilerskim a druga jak uciekał z sądu z rozprawy u nas :)

Gość kobietka naiwna
Witam z rana ponownie! Skarlet, to jesli jest beznadziejny, no moze te iles lat temu, moze lepiej wygladal, to jak on te kobiety przekonywal do siebie?? ciekawa jestem

czy wy naprawde myslicie ze wyglad jest jednym na co sie patrzy? Pewnie byl czarujacy, szarmancki, interesujacy, inteligentny i tym sobie te kobiety zdobywal. Facet to nie obraz do powieszenia na scianie, nie musi byc piekny. Poza tym to rzecz gustow a te sie zmieniaja, zobaczcie sobie np stare filmy jak wygladali bozyszcza kobiet dawniej, taki Rudolf Valentino teraz bylby co najwyzej przecietny a jego smierc wywolala wsrod kobiet ataki histerii i fale samobojstw. Kiedys w jakiejs babskiej gazecie bylo zdjecie Tulipana, nie zapadl mi w pamiec wiec pewnie byl przecietny.

Gość kobietka naiwna
Lucy Fair a widzisz poprostu cos w sobie mial, teraz podobno wynajmuje pokoje w Dziwnowie. Dawno nie bylam nad morzem haha

Gość kobietka naiwna
achajka27 no nie, no pewnie masz racje, ale jak sa o nim opinie, ze byl obrzydliwy, to jednoczesnie to juz cos wiecej niz tylko przecietny typ urody.

bo te wlosy do tylu na zel byly obrzydliwe ale weźmy pod uwage ze on grasowal jakos w latach70/80 (?) wtedy byl mlosszy no a moda zupelnie inna

ale on te kobiety wyrywal cale lata temu, wtedy mogl byc wg tamtych kryteriow czy nawet obecnych przystojny. Porownaj sobie np zdjecia Marka Perepeczki z czasow gdy gral Janosika a tuz przed smiercia, zobaczysz jak sie czlowiek moze zmienic z wiekiem, a co dopiero ktos, kto mial ciezkie przejscia typu pobyt w wiezieniu.

Gość kobietka naiwna
wlasnie zgadza sie, cholerka szkoda, ze nie ogladalam. Teraz robia powtorki z rozmow w toku, ale tematy sa takie, ze nie ma co ogladac.

Gość Mieszkam w Dziwnowie! xD
No więc widzę, że jest to stary temat, ale musiałam tu coś napisać. Mieszkam w owym Dziwnowie, czyli tam gdzie zamieszkuje również Pan Jerzy ^^ Normalny facet jak dla mnie, z wyglądu no cóż...jest już stary, ale na pewno kiedyś był przystojny. Ma bardzo ładną żonę ( bo to chyba żona jego), wysoką blondynkę ;) I taką samą córkę ( Moda się nazywa i jej nie lubię). Oczywiście to nie jedyne dziecko w Dziwnowie, jest jeszcze jakiś mały chłopczyk ( chyba dwóch) i do tego ledwo urodzony bobas. Tak więc zapraszam do Dziwnowa na wakacje, jakby ktoś chciał można do mnie! ( moja mama wynajmuje pokoje) :) Jest bardzo ładna pogoda i można spotkać Kalibabke albo jego żonę na plaży z dziećmi xD PS Muszę zaraz obejrzeć Rozmowy w toku. Ciekawa jestem, czy to faktycznie Kalibabka tam jest, czy jak zawsze oszukali widzów ;)

Gość dziwnów rzadzi
o żal jego zdjecie jest na googl e jak w piszecie jerzy kalibabka i w obrazy to odrazu pierwsze zjecieice!!! zapraszam na wakacje do Miedzywodzia 4 km od dziwnowa

Gość Euforia86
W tamtych czasach mógł się podobać, ale w krótkich włosach bo w tych dłuższych to masakra. A teraz jest stary, więc nic dziwnego, że uważacie, że jest obrzydliwy - bo jest he he Pozdrawiam :D

Gość ten cały kalibabka
wcale nie uwodził kobiet, tylko je bił i wykorzystywał

Gość bywam w dziwkowie
:D aż musze przejść się koło starego dziwnowa bo on chyba tam ma ten swój kramik. A dzieciów to troche ma w tym dziwkowie. Nawet był u mnie coś kupować

Gość jestempodwrazeniem
Podobno jego dzieci to ucza sie najlepiej w swoich szkolach i odnosza sukcesy w roznych zawodach sportowych. Czy to prawda ze jego zona to byla modelka? Moze ktos doradzic czy oplaca sie do Dziwnowa przyjezdzac na wakacje? Jak sie zmienił Dziwnow przez te lata? na lepsze czy gorsze?