Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

greq

Poniewaz nigdy nie bede uprawiał seksu

Polecane posty

chodze spac brudny w brudnej poscieli bo tak mi wygodniej i nie musze przed dziewczyna udawac czyscioszka mam zepsute zeby i brzuszek wiec wstydzilbym sie swoich zapachow i sweej nagosci.nie czulbym sie swobodnie w takich warunkach

Gość jam mam 29 lat i nigdy nie
uprawialem seksu - BEZ SEXU MOZNA ZYC - BADZ SOBA ! BRAWO

"Udawać przed dziewczyną" :O Miej litość dla ludzi, którzy będą z tobą jechali autobusem. Nie wiem czy zauważyłeś ale już nie żyjemy na drzewach. Czystość to oznaka że jesteśmy cywilizowani. Jeśli uważasz że mycie się, to wynik presji otoczenia, środowiska to zamieszkaj sobie, tak na początek z małpami w zoo.

Błogosławieństwem dla kobiet będzie, że będziesz żył bez seksu. A dla Ciebie pewnie szczytem szczęścia, jak Ci zęby wypadną i nie będzie miał kto się czepiać niemycia. A wtedy-udanego gryzienia:P

Gość dokup jeszcze środki
przeciwgrzybicze i coś na insekty :)

Pomarańczowy Skurwysyn - rozwalił mnie ten tekst i jak najbardziej zgadzam sie... Autorze HOP.........

Gość a ja 30 tke i tez nie
i mozna zyc

Gość _Misiek__
Kiedyś stałem na poczcie w kolejce za takim osobnikiem... W pewnym momencie spojrzałem na włosy faceta stojącego przede mną i dałem duży krok w tył. Kolejkowicze byli zdziwieni dlaczego to robię, więc pokazałem że to co facet ma na włosach jest żywe i się rusza... Nie mieli wtedy wątpliwości że słusznie postąpiłem.

Gość niezła ...
prowokacja:P:D