Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

cute_woman24

Marzę o mężczyźnie, który...

Polecane posty

Gość ootakoo
zazdrość, liście po twarzy ale lekkie, ostry seks, seks w ktorym jedna z osob udaje ze nie chce, cos przeoczylem? chyba ty nie rozumiesz

sluchaj ja kiedys mialam takiego kolesia ktory byl zazdrosny na maxa i byl p oj e b aa n y, oczywiscie seks sam w sobie byl fajny ale ile mozna chodzi mi o zazdrosc na codzien ja nic nie moglam robic, z nikim rozmawiac, a jak sliszmy na dyskoteke to kazdy dostawal po pyssku bo sie np spojrzal on mial takie fantazje zebym sie przebierala w jakies pokojowki, jak czekal a mnie w aucie a ja wychodizlam z domu to prosil zebym zalozyla krotka spodniczke bez majtek i jak bede wsiadac zeby to widzial wyciagal mnie na spacery do lasu i tam niespodziewanie opieral o drzewo i jazda, gdzie po sciezce jezdzili sobie czasami ludzie na rowerach

Gość ootakoo
tyle ze ze mna to jest tak ze to nie jest "prawdziwa" zazdrosc, tylko raczej udawana na potrzeby ostrego seksu;)

no widzisz a ja z powodu takiej prawdziwej mialam ostry seks tylko uwazaj bo czasami boli

ja jestem w stanie przekroczyć wiele granic ale muszę miec pewność, że moje NIE partner usłyszy i uszanuje

Gość Adriannaaaaaaa_24
No to widzę,że nie ja jedna tak mam. Nigdy jeszcze nie trafiłam na partnera, który chciałby się ze mną tak pobawić. Nawet złapanie za włosy przychodzi panom z trudem. Teraz każdy facet chce być uległy. :O

ja jak mialam juz innych partnerow to im mowilam"zlap mnie za wlosy", mocniej i takie tam a kiedys spotkalam takiego ktory mowil do mnie "oh ty tygrysico" itp ze nie moglam juz wytrzymac i wybuchnelam smiechem bo jesli chodzi o jakies gadki podczas seksu to wogole nei wchdoza w gre

suczi - i co jak dlugo wytrzymałas w takim związku? Nie podobało Ci się? Mi by bardziej chodzilo, zebym to ja dostala po pysku a nie ten co się spojrzy :) Bo szkoda by bylo zeby tak kady dostawal :) ootakoo no ja jednak wolałabym prawdziwą zazdrość nie udawaną :)

dwa lata,ale na koniec to juz i ja obrywalam;] b twierdzil ze krece dupa innym kolesia ...kiedys tez dostalam w twarz bo ujeba lo mu sie ze lece na jego kolege

Gość ootakoo
cute_woman24 nie poznałabyś się, uwierz mi :) a z chamska na maxa zazdroscia byscie wytrzymali max rok ze soba, wiem bo przerabialem tez

Adrianna masz racje :) Oni by tylko chcieli lezec izeby kobieta na nich jezdzila jak na koniu :) owszem lubie tak tez ale to mnie az tak nie kreci - faceci nie wiedzą jak porządnie zajac sie kobietą... Ja spotkałam takiego kiedys ale niestety to nie byl typ do związku mial wiele kochanek a mnie to nie interesuje...jednak sprobowalam i wiem co mnie kręci :) suczi tygrysica to trochę za slodkie :))) wolę ostrzejsze słowa a Ciebie to nie podnieca jak wyzywa?

no zazdrosc chora zazdrosc to najgorsze co moze byc ona wszystko niszczy i ciesze sie ze juz am to za soba,tylko ze czasami brakujemi tego seksu ale wystarczy pogadac z partnerem ze kiedy czule i romantycznie to czule to romantycznie a kiedy hardcor to pelna para ful wypas hehe

Gość ootakoo
a co myslicie o trojkacie 2k+1m ? :):)

suczi to długo z nim byłaś :) może jednak Ci się to podobało? Powiem Ci szczerze, że właśnie o takie traktowanie mi chodzi - tak jak ten Twój były Ciebie traktował :) Myślę, że to by mi się podobało...znajdował sobie powody - tak robią zazdrosnicy ja nie mialam az tak zazdrosnego nigdy..jak juz byli zazdrosni to niesmiali i konczylo sie na tym ze ze soba konczylismy ale nigdy nie oberwałam w związku... ootakoo ale po co udawać zazdrosc?

no wlasnie z tej tygysicy chcialo mi sie smiac;d wogole lubilam z tym bylym zawsze do seksu jeszcze zalozyc jakies kur.ew skie ponczoszki i bielizne bo to bardziej podkrecalo atmosfere, mocny makijaz, opalone cialko co do trojkata;dwie kobiety mezczyzna okej ale dwoch mezczyzn kobieta-nigdy sie na to nei zgodze,moim zdaniem zeszmacenie dla kobiety!

suczi a ile masz lat i kiedy się rozstalas z tamtym? On był starszy od CIebie? Teraz jesteś w nowym związku? otakoo to juz nudne 2k + 1 m wolalabym 2 albo nawet 4 m plus ja - to dopiero fantazja niespełniona... Czasem mi przez tą moją wyobraznie przechodza rozne obrazy :) tylko ta fantazja bylaby nie do zrealizowania gdybym miala faceta jakiego tu opisuję...bo gdyby byl zazdrosny to nie pozwolilby na to zebym byla z kilkoma na raz :)

Gość ootakoo
jak to po co, jak wtedy co gadała moja byla przez telefon i ja rozlaczylem, dla dobrego ostrego seksu, albo bym naprzyklad na imprezie chcial byc zazdrosny o swoja laske potem ja wziasc do lazienki i dac jej plaska za to ze sie patrzyla na kogos i kazac jej ssac;) koks, a widzisz, nie mialas na maksa zazdrosnego wiec nie wiesz ze to NIGDY nic dobrego, nie wytrzymalabys dlugo, naprawde

cute ale ja nie moglam nic zrobic, ni mialam nawet znajomych, codziennie sprawdzany telefon,to przestalo byc zabawne, ja jadac samochodem nie moglam sie spojrzec na bok,na dyskotekach chodzil ze mna do kibla i jak za dlugo sikalam to bylo ze juz pisze z jakims frajerem, jak mialam wolne od szkoly i siedzialam w domu to mowil ze napewno ktos do mnie przyszedl a z tym na sile, to np lezymy ogladamy film a on na sile rozpinal mi spodnie i zaczynal manewrowac rekoma pozniej jezykiemzdejmowal je na sile i ciach, latalam po tym lozku

NO sexy stroj obowiazkowo :) tez lubie przebieranki :) do tego platformy przezroczyste i jaza :) uwielbiam byc w szpilach podczas sexu bo wtedy czuje sie lepiej nogi lepiej wygladaja niz na boso :) Mnie tam trojkaty z kobietami nie interesuja, za to jakbym byla sama wsrod kilku facetow kazdy by mnie lizal i piescil a potem po kolei rznał to by mogło byc super :)Ale raczej pozostanie tylko w fantazjach..

Gość ootakoo
ja juz amm przerobione 5m i 1k, panienka byla tak napalona ze szok, jak chyba ty;) zrobila wszystkim laski pokolei potem 1 rżnął ja w usta, ja bylem na gorze i ja w cipke, kumpel na dole i w tyleczek a 2 kumpli czekalo na swoja kolej i ja masowalo po cyckach, i tak z 4 godziny ja jebalismy, jesli bys bardzo chciala to chetnie bysmy to powtorzyli bo kiedys nawet o tym gadalismy ze fajnie by bylo jeszcze raz... bysmy sie tylko na seks umowili

Gość ootakoo
na koncu sie spuscilismy wszyscy na jej wlosy twarz do ust i na cycki bo ona byla w srodku a my dookola;)

Gość ootakoo
a jak mowimy o stroju to mnie zajebiscie kreca kabaretki;)

ootakoo jakos nie wierze, ze to zrealizowales ale ok:) Ja np wole zeby to byla tylko fantazja nie wiem czy bym sie odwazyla na realizacje...jesli juz to chyba tylko na same pocalunki zeby mnie tak kilku obcalowywalo i dotykalo :))))ale nic wiecej Co do stroju to ja lubie byc pielegniarka i uczennica :)

Gość prowodyr
cute - jak dla mnie to masz normalne wymagania a na mnie psy wieszali że za ostry jestem.oo ironio.

Gość ootakoo
jakos tak wyszlo kiedys na imprezie, bylo tam wiecej ludzi ale spali :P wszyscy byli najebani na maksa a ta laska chyba najbardziej bo zaczela kumplowi ssac przy nas wszystkich:P to my juz potem bez zastanowienia wiedzielismy co robic:) uczennice wole bardziej od pielegniarki ;) generalnie mnie strasznie kreca miniowki w krate:)

mowisz ze z facetami kilkoma to fantazja ale mowmy o rzeczach realnych takie ktore by ci sie przydarzyly predzej i ktore ys spelnila ja np zdecydowlabym sie na tego trojkata bo bardzo hce zobaczyc jak to jest z dziewczyna a koles bylby tylko na dokladke heh

Gość ootakoo
ja to bym strasznie chcial z dwiema laskami :) odplynalbym do chmur w raju jakbym zobaczyl 2 laski ssajace mego kutasa, omgggggggggg;);)