Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antyafro

Polki nie dbają o higienę!

Polecane posty

Gość antyafro

Wiele można spotkać opinii na temat mężczyzn, jacy to oni niezadbani, obleśni, których fetor ciągnie się za przedstawicielkami "płci pięknej" latami. Jednak chciałbym zapytać Was ogierów, o doświadczenia związane z kobietami. Miałem kiedyś partnerkę (z pozoru ostra laska, skąpo ubraną, make upem. Jak się rozebrała to byłem w szoku. Miała tyle włosów na piczy, że łączyło się z owłosionym dupskiem. Można było z tych chaszczy jakiś pas cnoty zrobić, bo nie wiem jak się tam dało wejść. Niestety jako dorosły, dojrzały mężczyzna musiałem się wziąć do roboty. Najgorszy był seks oralny, gdzie czułem jakby jej włosy łonowe były przesiąknięte moczem i potem. Dochodził też smród z okolic odbytu. Dobrze, że chociaż loda robiła całkiem nieźle, ale muszę przyznać, że głupio się czułem, gdyż specjalnie na tą okazję wydepilowałem sobie zarówno miejsce nad członkiem jak i jądra i kawałek nóg. Dbać o higienę! Bo śmiejecie się z amatorskich fiutów a same macie śmierdzące cipki! Mimo to was kochamy i niektórzy lubią nieco fetyszu.

popieram! kiedyś włoski do czegoś słuzyły ale w dzisiejszych czasach jeśli ktoś nie dba o higienę to jeszcze gorzej sobie narobi. Jak już się nie golą to niech chociaż płynu do higieny intymnej używają :]

Gość Wąsacz Monachijski
Też miałem kiedyś pewną przygodę nad morzem z fajną laseczką. Była ładnie ubrana, spódniczka mini, make up itd. Kiedy zdjęła striny, ujrzałem wygoloną piękną cipkę. Kiedy zbliżyłem się nieco do niej w celu zrobienia minetki, poczułem straszny fetor. Coś jakby śledź z serem pleśniowym. Nie wytrzymałem i kazałem jej umyć cipkę. Skończyło się na wyzwiskach i jej wyjściu. Dziewczyny myjta się bo nie zdzierżę. ;P

Gość buhahaha
to tylko wam panowie pogratulowac wyboru laseczek nie wyobrazam sobie isc z facetem do lozka z takimi niespodziankami dla niego

Gość skala porównawcza
uwielbiam, gdy ktos wydaje opinię na temat dużej grupy na podstawie swego jednostkowego przeżycia :p

Gość no wlasnie ...
raz ci sie zdarzylo a ty kurwa obwiniasz polowe narodu polskiego :D ale fakt faktem, ze to faceci mniej przestrzegaja zasad higieny, wiec nie odwracaj kota ogonem autorze tego nedznego topiku 🖐️

bo kobiety maja lepiej i to jest nie sprawiedliwe!!! np. maluja sie, robia z siebie gwaizdy, a na nastepny dzien w lozku gdy makijazu nie ma, nie wierzysz ze ona jest z Toba! dopiero widac jakie ma dziury, krosty, a do tego male cycki... bo na imprezie oczywiscie byly wypchane.... kurd ei po co tak facetow bajerowac??? a pozniej dziwicie sie ze skaczemy na bok, al eogladac w.w rzeczy to coz... nie mowiac o innych przewinieniach... np. brudne majtki, zzolciale, luzne, bo tyle noszone, cipka ogolona... pieknie... a do okola+ odbyt caly zarosniety... kurde a zmnie cofa...

Gość MAŁRYCY
Osz Ty nieogolona kurwo!

Gość jadwigaaaaaaaaaaa
to przerzuccie sie na "pachnacych" chlopcow

Gość taka prawda
jest ze chuj moze co najwyzej potem walic a pizda wszystkimi odmianami serow i zlezalych owocow morza. wymagacie higieny a same nosicie stragan ruski w majtach.

Gość stragan ruski
Ta, :D to podreczna perfumeria, wystarczy nogi rozlozyc i masz zapachy calego swiata :P

Gość co fakt to fakt
Lepiej sie na plarzy nie rozglądac za bardzo bo psychika moze ucierpiec, a odszkodowania nie ma kto placic ;)

Gość aanggggeeellliiikkkaaaa1117777
przepraszam Was bardzo "mili" panowie... jestem polką i czuje się co najmniej dziwnie czytając wasze słowa ... naskakujecie na nas :D ja np. 3 razy dziennie podmywam się nie mówiąc o normalnej kąpieli. Nie wiem czy nie zauważyliście ale w każdym kraju są dziewczyny które o siebie dbają i te które tego nie robią ... jasne ja mogę o Niemkach powiedzieć że się nie gola nawet pod pachami a holenderki rzucają brudne zużyte podpaski gdzie popadnie to kwestia tego jakiś się spotkało ludzi. Jeżeli to wam się takie trafiały to radze poszukać lepszych panienek a nie tych z dyskotek na jeden raz czy z wakacji szukających przygód na parę nocy. poszukajcie sobie czegoś o co będziecie mogli trochę powalczyć nic co dobre nie jest od razu na talerzu :D i bądźcie tez wyrozumiali wakacje czy dyskoteka upał i tak dalej człowiek się poci na dyskotece się lata wygina i wy po takich nocnych zabawach myślicie że wy tam zajebiście pachniecie? ogólnie to przed takimi zabawami przydał by sie wspólny prysznic a nie...

Gość 3 razy dziennie
Masz bidet w pracy ? To bogata firma musi byc... Zapytaj sie ginekologa co sadzi o podmywaniu sie 3 razy dziennie.

Gość aanggggeeellliiikkkaaaa1117777
no ok flora bakteryjna... miałam przez to problemy .. wiem wiem ... :D ale jak przeczytasz wyżej albo problem albo dupę Ci obmyją sami :D :Jestem tłumaczem :D częściej pracuje w domu :D

Gość zasadniczo sa popierdolone
Jak nie diety to anemia, i tak na okretke. Zamiast stosowac zlota zasade MZ MNIEJ ZRYJ kretynko.

Gość fanka mario
Widzę ,ze polubiłeś forumowe życie. Uśmiałam się wczoraj z Twoich wypowiedzi. Jesteś kretynem ale zajebiście mnie rozśmieszyłeś. podpisano : Fantastyczna , zadbana, samodzielna Polka przed 30stką

Gość atomówka z lwowka 22
a ja nie myje cipki bo moj misio jest marynarzem i lubi zapach rybek mmm:P

Gość qqqqqqrcze
taa spotkal jedną ktora mu zasmierdziala i smaruje po wszystkich ja myje cipunie zelem i pryskam soecjalnym dezodorantem antybakteryjny i likwidujacy przykre zapachy zreszta nie raz trafilam na smierdzacego faceta ale tez trafialam na zadbanych wiec nie bede oceniac wszystkich na podstawie jednego bo to zalosne:P

Gość niestety ale podzielam zdanie
miałem kilka panien w życiu i jedno muszę stwierdzić, te z pozoru zadbane, odstawione, co myślą ze mogą mieć każdego są najbardziej ohydne :( moje doświadczenie pokazało mi że one najwyraźniej boją się wody, do tego dupy nie potrafią chyba podetrzeć. ile razy seks był na spontanie tyle razy każdej z okolic krocza uwalniał sie smród. Sory ale jestem facetem i jakoś potrafię zadbać o higienę, bez kąpieli na miast nie ruszam. Natomiast te z pozoru szare myszki nie maja tej przypadłości (śmierdzących dup i krocza) one widze że potrafią się postarać mimo że tego z zewnątrz nie widać. Byłem kiedyś z taką laską w stylu Barbe skubana kąpiel potrafiła brać raz na tydzień :O bo jak twierdziła woda jest twarda i niszczy cerę :D

Gość meskie szowinistyczne swinie

Gość co chcesz od polek
polki to najpiekniejsze kobiety sa madre ZADBANE i kulturalne jak ci sie nie podoba jedz na kurwy do brazylii albo na ukraine tylko uwazaj bys sie kila nie zarazil

Panowie tak sobie czytam i w sumie rozumiem..te zapaszki czy jak mowicie smrod sa zjawiskiem normalnym nie tylko przy braku higieny ale przede wszystkim w okresie dorastania kobietek lub przy zakazeniach grzybiczych.Zgadzam sie z tym ze Polki za mało chodza do gina, nie dbaja o swoje zdrowie..ale to nie jest tylko ich, nas w sumie temat do rozwazan.Wiekszosc pan zaraza sie od panów:-P Co do depilacji miejsc intymnych, pach to fakt macie racje. Reszta jest pojeciem wzglednym..bo to zalezy od tego ile razy kobieta sie umyje.Ja osobiscie nie wyobrazam sobie zaczecia dnia od prsznicu, podmyciu sie przy kazdym wyjsciu z ubikacji..nie wspominajac juz o kąpieli przed czy po stosunku.:-P Nawet w aucie woze husteczki nawilzajace takie dla dziecka ,aby w razie ostrego parcia na sex, w taki sposob umyc sie z partnerem.. Angeliko..popieram w 100% Twoja wypowiedz:-)

Gość Anty Emo
ja sie myje zawsze przed wyjsciem gdzies i nie wyobrazam sobie zeby bylo inaczej! co poradzisz niektore maja z tym problem ze poprostu juz tak pachna dziwnie nawet po kapeili:| nosze ze soba husteczki nasaczone plynem i po kazdym wyjsciu z toalety uzywam ich...

Gość przyslowie przyslowie
NIE WSZYSTKO ZLOTO CO SIE SWIECI. Sprawdza sie tutaj doskonale.

Gość DO AUTORA 980
POLKI SA PIEKNE I ZADBANE WIDZIALAES JAK WYGLADAJA NO ANGIELKI??????TLUSTE OBLESNE SWINIE.A W OGOLE TO SKAD SOBIE TA PANIENKE WYTRZASLES CO?????WYRWALES JAKAS STARA BEZDOMNA BABE TO SIE NIE DZIW ZE SMIERDZIALA MOCZEM!I PRZESTAN OBRAZAC NASZE PIEKNE RODACZKI!!!!!!!

Gość DO antyafro
BLUZNISZ CHLOPCZE TOBIE TRAFILA SIE JAKAS BRUDASKA Z RYNSZTOKU ALE POLKI SA JEDNE Z NAJLADNIEJSZYCH KOBIET NA SWIECIE!!!!!

Gość właśnie nie wyobrazam sobie
nie podmyć sie po skorzystaniu z toalety!! może to dla tego że jestem facetem i rzeczy techniczne nie sa mi obce :)