Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mecenas32

Księżniczka na codzień , dziwka w łóżku - ideał

Polecane posty

Gość Mecenas32

Chcę poruszyć temat kobiet które sa moim zdaniem ideałem , na codzień czułe , piękne , wrażliwe ,obdarzane szacunkiem kochajace i wierne , ale kiedy trzeba potrafia zamienić sie w dziwki i swietnie nam, wynagradzaja nasze szczere uczucie , co o tym sadzicie zapraszam do rozmowy. Ja ze swoja doszedłem do tego etapu :)po 1.5 roku , utwierdzila sie w tym ze bardzo ja kocham i teraz mam jak w niebie tu akurat chodzi o seks:)

Gość co za kiep
Kolezko w inny, temacie nasciemniałes o woich zarobkach, tyle tylko ze Ci sie zera pomyliły, a twoja zona to dziffka, wiec co ty sie jeszcze stary dziwisz? Nie wiesz jak zachowująsie dziwki ? stosownie do kazdej sytuacji a w nocy robiąswoje, bo to im wychodzi najllepiej. Pozdrawiam

Gość Mecenas32
kiepie nie musze sciemniac taka prawda ja siedze teraz w kancelarii z klima i sie nudze a ty pewnie napierdalasz na kogos jak jelen i obrazasz innych tylko ci wspolczuc jestes zerem:)

Gość Mecenas32
bo sluchaj czlowiek chce pogadac na fajny temat a masa debili co sie nudzi bo wakacje sie wtraca z nic nie znaczacymi dyskursami i zasmieca mi temat naprawde jestesmy zasciankiem unni mentalnosc najgorszej wsi u wiekszosci buraki od urodzenia hamstwa nie wyplewisz w jednym pokoleniu niema szans - ZAWISC ZAZDROSC ZAMIAST STARAC SIE MIEC WIECEJ

Oprócz CHamstwa to jeszcze brak kultury i dobrego wychowania przy jednoczesnym leczeniu kompleksów przy pomocy nicku, który nie ma nic wspólnego z rzeczywistością:P Pierwszy post był fajny ale kolejne świadczą o Tobie dość jednoznacznie:O

Gość robieme krecheeee
pamietacie tego kolesia co sie obracal w "wyzszych sferach" i jadal w Belwederze?:D TO ON!!!!!:D

ja siedze teraz w kancelarii z klima" jaką wydajność chłodniczą ma ta klima ? zaopatrzona jest w pompę grzewczą ? ma ruchome żaluzje ? j jeszcze jedno zapytanie ? czy to zwykły split ? czy moze jakąś kanałówkę masz ? :P a co do tematu głownego :) to o czym ty chcesz dyskutować ? bo z tego co widać to za bardzo nie masz pojęcia o czym chcesz gadać :P coś tam skrobnałeś ,zacytowałes sokoła z pjosenki "damy radę" i to wszystko :) ???????