Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

coffe_with_sugar

czy jest szansa ze schudne na takiej diecie?

Polecane posty

nie lubie sie odchudzac wg schematow dlatego wole wymyslic wlasna diete. S: garsc musli z mlekiem II Ś: owoc,jogurt L: razowiec z twarogiem/jajkiem/ryba/szynka O: warzywa z chudym miesem P: serek wiejski z odrobina dzemu+wasa K: jajecznica/twarog z kromka chleba/warzywami + do tego30 min ruchu -albo rower albo spacer z kijkami nie chce duzo schudnac- ok 4 kg max myslicie ze uda mi sie to osiagnac przez 3 tygodnie?

mi w zupelnosci wystarcza takie sniadanie-pol miseczki mleka i duza garsc musli. co do 6 posilkow to wole jesc czesciej a mniej :) to sie w moim przypadku akurat sprawdza i dzieki temu nie podjadam.No zobaczymy mam nadzieje,ze poskutkuje

mi zalezy glownie na tym,zebym sie nie musiala "meczyc" na diecie. Zebym mogla jesc to co lubie ale zeby bylo zdrowe i niskokaloryczne. Obliczylam,ze zjadalabym codziennie 1100-1200kcal ,czyli akurat.Bo mam zamiar sie ruszac

Gość Kese ra
Coffe ja waze tyle co Ty.... i chce 57 do konca wrzesnia... ile masz wzrostu??? Ja jem rano chlebek chrupki z szynka i warzywo jakies -rzodkiewka pomidor II sniadanie- jabłko, jogurt naturalny obiad-warzywa gotowane... pdwieczorek- jakis owoc I juz nic nie jem wiecej.... 2 dni diety i juz kg mniej ale to pewnie narazie sama woda spada;)

dodam,ze zaczelam sie odchudzac 4 sierpnia i dzis stanelam po tygodniu na wadze- mam 1 kg mniej dokladnie.A wczoraj troche przesadzilam z jedzeniem.Od dzis kontynuuje diete i nie pozwole sobie na chwile slabosci.

Kase ra- jesz zdecydownie za malo. Wiesz,ze diety ponizej 1000kcal sa niebezpieczne dla zdrowia nie mowiac o prawie 100% efekcie jojo przy takiej diecie. Ja mam 174 i tez chcialabym wazyc 57 kg - byloby idealnie :) chce osiagnac cel zanim wroce na studia-czyli mam 1,5 miesiaca :) to sporo,powinno sie udac pzdr

Gość Kese ra
Amaleta a jaka miałas dietke? Spójrz min na te moja... uda mi sie 5-6 kg na niej zjechac do 20 wrzesnia:>?

Gość Kese ra
Ja mam 170 cm...i tez 57 bym chciala;) szczupla ale nie wychudzona; Hymmm...to moze jeszcze cos dodam jakies miesko na obiadek np 100 gram indyka Kiedys w liceum jadłam tylko jeden jogurt dziennie na obiad i mase wody piłam w 2 mies schudlam 18 kg... a potem podupadłam na zdrowiu ,zoładek miałam zniszczony przez ta diete...a kg powracały...ale przez 6 lat;)

Kese ra - no to mamy podobny cel:) tak,dodaj jakis posilek bialkowy to nawet pomoze Ci szybciej schudnac. Takie obcinanie kcal,doprowadza tylko do spowolnienia przemiany materii a potem jedzac 1200kcal sie tyje :/

Gość wg mnie spoko
ake wyrzucialabym ta wase,dzem zi chlebz P i K.... i nie sadze zei uda ci sie schudnac 3 kg w ciagu 6 tyg. raczej stawialabym na 6tyg.(i to jest min.)

Ja od czasu do czasu (z 3-4 x w tyg.) zjadam w ciagu dnia-zalezy kiedy mam ochote,cos slodkiego. Np. knoppersa,milky waya,loda bo slodycze nieraz potrafily mi zrujnowac diete. Dlatego teraz wole to "kontrolowac" i pozwalac sobie na cos malego wtedy gdy mam na to ochote. Dieta to nie kara :)

Gość aatt
hejj:) do załozycielki topku:) odchudzam sie z toba:)) od dzis!! tez nie stosuje jakiejs diety specjalnej, wole po swojemu:)narazie zaczynam sobie dzien od kawy poki co jesc mi sie nie chce. nie wiem jeszcze co zjem, ale chcialabym wtrzymac na warzywach rybach i jogurtach:) to lubie i wiem ze moze sie udac:) poki co waze 58 chce wazyc 53! tak więc zaczynam razem z Toba coffe_with_sugar !!!:D

Gość aatt
Amaleta ! dzięki za porady:) oczywiście ze nie będe się glodzic. Zaraz lecę do lodówki przyzadzic jakies sniadanko lekkie. Wiem ze sniadanie to podstawa:) hehe ok to razem sie napewno uda! :D

Gość aatt
dziewczyny jak zaczernic sobie nicka>jestem nowa:D ??

Aha ,rozumiem :) ja sie praktycznie od ziemniakow wogole odzwyczailam.Za to chleb jem i to codziennie :) ale ograniczam sie do 2 kromek max. Bialego chleba nie jem wogole.

Gość świat się skończył
Jak przytyć? Tak ze 26-43 kg . . pomocy!

ja bede baardzo zadwolona jak osiagne 60kg do konca sierpnia,czyli mam 17 dni :) mysle ze powinno sie udac.Postanowilam,wazyc sie codziennie,bo dziala to na mnie motywujaco-jak za rzadko sie waze to zazwyczaj tyje ;)

dodam,ze jestem w miare zadowolona ze swojego wygladu. Jak bede wazyc 57-58 to bedzie idealnie :) w talii mam ok 62 cm,w udzie 54. Najgorsze sa biodra(pupa)- 98 cm :/ tam mi sie najwiecej odklada ;) moze niedlugo jakies zdjecie sobie zrobie i wkleje :P zeby byla wieksza motywacja ;)

Amaleta- wiesz,powiem Ci ze ja naprawde lubie swoja budowe i doceniam to ze mam takie wciecie w talii ale czasem naprawde przeklinam te swoje biodra ;) niewiem tylko po kim mam to "wciecie" bo moja mama ma zupelnie inna budwe- szczuplutkie nogi, w miare waskie biodra za to 0 talii i wszystko jej idzie w brzuch. Ja jestem gruszka,ona jablkiem ;) i wazac tyle samo wygladamy zupelnie inaczej. Tylko ze ja jestem od niej z 5 cm wyzsza wiec wiadomo,ze wygladam szczuplej ;)

ja bede zagladac na to forum raz na jakis czas,kiedy bede akurat mogla :) mam nadzieje,ze wytrwam w swoich postanowieniach i schudne do 58 kg ..marzenie...

do tej pory zjadlam: -musli z mlekiem(250kcal) - niektarynka(50) - niecala razowa bulka z jajkiem,serem odtluszczonym,szynka,pomidorem,ketchupem,majonezem light (250kcal) -knoppers (120) obiad juz zrobilam- warzywne "leczo" z kawalkami kielbaski i odrobina sera zoltego.Zjem porcje ok 15(200), i na kolacje serek wiejski moze z owocami(200)...zobacze jeszcze :) = ok 1100kcal