Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jahajahayanaks

NARKOZA i tabletki anty

Polecane posty

Gość jahajahayanaks

hej Mam problem poniewaz jutro ide na wycinki z szyjki i lyzeczkowanie do szpitala.Biore tabletki anty i wiem,ze jak sie bierze to nei wolno miec narkozy. moj lekarz pwiedzil,ze moja naroza bedzie to krotka i plytka narkoza i dostane zastrzyk przeciwzakrzepowy i bedzie ok. martwie sie jednak czy kos mila krotka narkoze i bral tabletki

Gość takie pytania
kieruj do lekarza a nie na plotkarskie forym!!!!

hehe moja znajoma miała i zaszła w ciąże, bo to co jej podali akurat obniżyło skuteczność piguł. niekoniecznie tak bedzie u CIebie, bo narkozę przeprowadzają przy użyciu różnych środków, wiec sie nei bój na zapas, tylko na wszelki wypadek tydzień przed i tydzień po zabiegu stosuj dodatkowe zabezpieczenie. chociaz osobiscie nie sądzę żebyś miała po takim zabiegu ochote na seks... a jesli się boisz jakichś negatywnych skutków zdrowotnych połaczenia piguł i narkozy - nie powinno nic się dziac. na wszelki wypadek podczas przygotowania do zabiegu zaznacz ze bierzesz pigułki - zresztą wręcz powinnaś to zrobić, w swoim własnym interesie - lekarze dobiorą takie środki do premedykacji żeby zminimalizowac zagrożenie. przypuszczam że faktycznie bedzie to bardzo krótka narkoza. moze nawet nie narkoza a znieczulenie miejscowe? przed dłuższymi narkozami pigsy trzeba odstawic, wiec Twój lekarz prowadzący powiedziałby ci o tym...