Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poszukujęiszukam

Szukam opinii o zaspole sonax

Polecane posty

Gość poszukujęiszukam

Szukam opinii o zespole sonax z Tyrowa - ponoć grają fajnie ale to tylko słuchy takie chodzą. Może ktoś był na weselu na którym grają? proszę o pomoc.

Gość strona www
www.zespolsonax.pl

Gość sonakowski
to prawda fajnie grają

Gość worek kartofli
to prawda fajnie grają i swoje kanapki zabierają i herbatę w termosie też maja ze sobą,więc na koszty weselne cię nie naciągna

Gość Wiolka816
Ja byłam w sobotę na weselu i oni grali,jak poprosiłam żeby zagrali Weekend "Ona tańczy dla mnie"to stwierdzili,że disco polo nie grają.Ja się pytam co to za zespół co disco polo na weselu nie gra????Dno!I nie prawdą jest że zabierają ze sobą jedzenie i picie,kłamstwo kłamstwo,chyba musiał te komentarze sam zespół pisać.I jeszcze jedno,więcej siedzą i piją SPECJALE niż grają na sali.Taka jest moja opinia.Wogóle po trzeżwemu nie umieją grac,pod koniec wesela jak sobie wypili to ludziom się zaczęło podobać.

Co to za zespół co disco polo nie gra ? Porządny zespół !! My mieliśmy co prawda inny zespół, ale szukaliśmy takiego, który nie będzie grać tych wiejskich przyśpiewek i sami na stronie pisali że zero głupich zabaw i zero disco polo. Poza tym w głowie mi się nie mieści żeby nie dać jeść i pic zespołowi, który gra cała noc !!

Gość smoktuun
Czyli powinni pić od początku a Weekend to wiocha wioch ty wieśniaro jedna

Gość gość
A właśnie,że panowie grają disco polo,ale z umiarem.Ja się przy tym zespole bardzo dobrze bawiłam.A i jeszcze jedno.Zespól grał do ok. 5 rano i był trzeżwy.

Gość gość
Widać, że konkurencja nie próżnuje. W mojej rodzinie grał sonax nie raz i u moich znajomych też. Niech nikt nie wciska kitu, że chłopaki byli pijani, czy tylko siedzieli, prosić trzeba było ich o granie czy tp. bo nigdy w to nie uwierzę. Przerwy to oni robią po 10min nie więcej. Moim zdaniem to muszą mieć jakieś przerwy bo przecież to nie roboty.

Gość Wioletta81
DO WIOLKA816 Tak się składa że w tamtą sobotę 1 czerwca to ja wychodziłam za mąż i to u mnie na weselu grali Panowie z Zespołu Sonax. Mam wrażenie, że ktoś pod pseudonimem "WIOLKA816" miał na celu podanie się za mnie, gdyż wśród gości nie było żadnej Wiolki. Ja z mężem oraz goście, byliśmy bardzo zadowoleni z zespołu. Grali rytmiczne utwory (w tym także disco-polo), aż nogi same rwały się do tańca. Przerwy mieli krótkie-ledwo co człowiek zdążył odpocząć to już zaczynali kolejny bloczek. "WIOLKA816" ma bardzo bujną wyobraźnie i to raczej ona była pijana niż Panowie z Zespołu. Sonax-Zespół godny polecenia. Gwarantuję z Nimi udaną zabawę! polecam!