Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skukany

Włosy suche zniszczone odżywka i szamponz tej samej serii czy to dobry pomysł ?

Polecane posty

Gość skukany

Witam ok 1.5 miesiąca temu zmieniłem szampon bo zauważyłem że moje włosy są suche i zniszczone zauważyłem że dużo ludzi polecam dove kolor granatowy więc kupiłem ale razem z odżywką (obydwa do włosów suchych i zniszczonych) i których używam ale czy top nie błąd z mojej strony ?

Gość to zależy na każdego działa
co innego. Ja np dove nie lubie i źle na mnie wpływa. Uzywałam kiedys gliss kura ale później zaczącł obciążać mi włosy. Za nejlepszą odżywkę uważam taka zielonozłotą pantene prov-e, na wizażu też ma super opinie. Ale ma duzo silikonów i nie na każdego dobrze zadziała. Szampony juz od dwóch lat kupuje tylko apteczne

Gość to zależy na każdego działa
To ta odżywka: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=20520 Ja ja mieszam na ręce z timotei henna bo sama w sobie za bardzo mi włosy obciąża, mam kręcone i gdy daje ja sama to mam szybko oklapniete. Ale co jakis czas musze ją odstawiać, bo włosy mi sie przyzwyczajają. A że ma silikony to używam dobrego aptecznego szamponu: kiedyś pregaine, póxniej dermena a obecnie pharmaceris

Gość ale wy sie nakrecacie
ja lubię dove - od dawna mi włosy utrzymuje w dobrym stanie

Gość najlepszą odżywką do włosów
jest zdrowa dieta.

witam ja osobiscie polecam odżywkę i szmpon herbalife jak sie odchudzalam kupilam je ze sklepu mojezywienie.pl naprawde warto sa bardzo wydaje i efekty lsniace i mocne włosy. ja czesto robie balejaż bo denerwuja mnie odrosty, wlosy mi wypadaly a teraz jak reka odjał polecam jak sie nie myle to chyba jest w dziale pielegnacja włosów o prosze link tez musze zamowic bo juz mi sie szampon konczy http://www.mojezywienie.pl/Pielegnacja_wlosow-k50-0--default.html pozdrawiam majka