Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedługo będę miała maleństwo

Kiedy po porodzi mogłyście iść do WC?

Polecane posty

Kiedy po porodzi mogłyście iść do WC? Kiedy mogłyście pierwszy raz po porodzie mogłyście siku, kupkę(niekoniecznie w WC)?

Gość odpowiem ci zyczliwie..
siku od razu, pod siebie bo wstac nie moglam, a kupy nie chcialam za zadne skarby zrobic bo bol nie z tej ziemi!!!!!!!!!a polozne kaza, czopka przynosza ;/ ja sklamalam ze robillam.

jak to od razu pod siebie?

Gość sdfghj
po cc miałam założony cewnik na 2 doby. Dopiero po 2 dobach byłam siku. A żeby się wypróżnić to położna zrobiła mi lewatywe :D Po naturalnym porodzie połozna mnie cewnikowała chwilke po zszyciu. Urodziłam o 22:50 a sama siku poszłam ok.8 rano. Wypróżniłam się dopiero w domu po zaaplikowaniu czopka glicerynowego

Gość donia8888
po 2 godzinach ale po zszyciu strasznie szczypie to ci powiem ale polewalam odrazu woda i nie czulam a kupe to sciemnialam ze robilam

Gość a ja się strasznie
krępuję że mi może być potrzebny basen, wy korzystałyście?

Gość odpowiem ci zyczliwie..
no pod sibie bo nie moglam utrzymac moczu i gazow.

Gość ajajajajaaa
na siku chodziłam pod natrysk,siusiałam na stojąco i od razu się podmywałam. U mnie w szpitalu jeśli nie wstanie się siku do 6 godz po porodzie to zakładają cewnik.

Gość od razu po porodzie
najpierw leżałam z godzinę z dzieckiem jeszcze na porodówce, karmiłam, potem małego zabrali do ważenia i mycia, a mnie do innej sali, mąż pomógł mi pójść pod prysznic i tam się wysikałam, pod prysznicem, kupa już w domu, po czopku glicerynowym, w szpitalu też kłamałam, że robiłam :)

Gość A ja kupuje i co w tym zlego
ok 2 godziny po porodzie poszlam pod prysznic i do wc siku.

siku po jakichs 2 godz na stojaco nad sedesem, na siedzaco mi ni szło, a kupa na nastepny dzien sama zarzadzila ze wychodzi i nie miałam problemu ze mi szycie popeka, w trakcie przytrzymałm krocze wkładem stosowanym przy połogu

siku następnego dnia bo sie balam ze peknę - siku szczypalo kupe po 3 dniach - polozna mnie zmusila tak sie balam ale bylo ok

Gość fajnie chociasz sie umylyscie
mi pielegniarka nie pozwolila sie umys powiedziala ze rano moge i musialam spac w tej ich pizami pokrwawionej bo jak poszlam pod prysznic i pielegniarka weszla mi malego przyniesc to wydarla sie glupia co pani chce oslabnac masakra