Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam biustu

nie mam biustu

Polecane posty

Gość nie mam biustu

Czyli żadna ze mnie kobieta. Cholera!

Gość alalala656
A widziałaś niektóre modelki? One też nie mają biustu, a jednak są z nich kobiety i to pożądane

Gość nie mam biustu
ale ja nie bedę raczej porządana...kobieta powinna mieć piersi :/ Chyba musze zacząć oszukiwac otoczenie PUSH-UPami :/ Można zakladać je codziennie, a potem ...ew.facet musi być niezmiernie rozczarowany!!!! Mam jakieś marne A ale to tylko 'dzięki' temu że mam nadwagę i b. grubą warstwę tluszczu na brzuchu. A więc na piersiach ta warstwa tluszczu też jest. Nie są więc jędrne tylko mięciutkie. A jak schudnę to będę cieszyć się ladnymi udami i plaskim brzuchem ale za to też PŁASKĄ KLATĄ!!!! Jak u faceta :( Bo mój "biust" sklada się glównie z tkanki tluszczowej , po odchudzaniu nie zostanie z niego NIC :((((

Gość e tam e tammm
ja tez nie mam i zyje. Push up i głowa do góry hehe :) tylko faceci spod wiejskiej remizy twierdzą ze jak ma mały biust to to nie kobieta.

Gość fvdx.
Też nie mam. Mam taką figurę, że mogę być gruba i mieć nieduży, ale w miarę ładny biust, albo być szczupła i nie mieć go prawie wcale. Wolałam tą drugą opcję.

Gość e tam e tammm
ja jestem szczupła i nie mam prawie wcale hah xD ale dobry stanik zdziala cuda xD

Gość liberal girl
lepiej mieć wyspotowaną i gibką sylwetkę bez biustu wiem co mówię - miałam i tłuszcz z cyckami i mięsnie bez O niebo lepsze samopoczucie i powodzenie ;) przy szczupłej zdrowej sylwetce

a może masz biust tylko źle go ubierasz? Dobry stanik potrafi naprawdę dużo i nie mówię tu o push-upach. One tylko rozwałkowują własny biust i jest jeszcze gorzej. Zajrzyj na forum lobby małobiuściastych i dowiedz się jak ładnie piersi wyeksponować.

Gość nie mam biustu
hej :( dzięki za odpowiedzi .... dalej nie mam biustu :P Nie no tak jak napisalam mam jakieś marne A ...i ogromny dylemat...bo wlaśnie zaczelam się odchudzać. Schudlam już 7 kg których totalnie nie widać ale planuję jeszcze trochę (tak z 8-10) i wtedy już moje "piersi" na pewno znikną.... Z resztą..nie ukrywam że chodzi mi o facetów. Leżąc na plecach jestem plaska!!!! totalnie PŁASKA ! :( Nie wiem czy jakikolwiek facet zasluzyl sobie na to żeby nigdy w życiu nie zobaczyć piersi swojej dziewczyny. Bo ja sobie nie wyobrażam żebym mogla rozebrać się przed moim! Nawet teraz nie mam co pokazac a co dopiero jak schudnę... Są takie dziewczyny które zawsze chodzą do lóżka z facetem w staniku ? Bo to chyba moja przyszlośc :(

Gość nie mam biustu
* tzn. "chodzą w staniku do lóżka z facetem" szyk mógl zmylić :P nie chodzilo mi o facetów w stanikach :D

Gość blackcat
ja mam wg polskich standardów mała miseczkę B lub duże A (o ile A może byc duże :P )i kiedyś miałam straszne kompleksy a teraz sie ciesze - jak chce mieć ładny dekolt to wkładam push-up, jak chce pobiegać nic mi sie z przodu nie obija i mogę chodzić bez stanika :P Faceci do tej pory bardzo lubili mój biust a narzeczony zabronił go powiększyć ;)

Gość do autorki topicu
ciesz się że nie będziesz miała nigdy cycków w kolanach :)