Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eveeelyynn

Chyba chciałabym zostać dziwką...

Polecane posty

Gość eveeelyynn

Od dawna sie nad tym zastanawiam, ale ostatnio coraz bardziej mnie to gnębi. To są szybkie pieniądze i ciekawe życie. Opinia ludzi na mój temat mnie nie interesuje, z reszta i tak wyjechalabym do innego miasta... Są tu jakieś dziewczyny które pracują/pracowały w agencji? Jak tam tak naprawde jest??

Gość pewna mala prostututka
ja to robie...ciekawa rzecz mnustwo kontaktow

Gość eveeelyynn
dlaczego na erotycznym ? a jak ktos chce zostac chirurgiem to na chirurgi plastycznej ma sie udzielac albo na zdrowiu i urodzie? Bo mi sie wydaje, ze na ogolnym...

Gość eveeelyynn
ja sie coraz bardziej nad tym zastanawiam. Tylko nie wiem czy to naprawde są takie szybkie pieniądze...?

chcesz podam ci moje gg to pogadamy

Gość A ja bede szukac
sobie sponsora, w burdelu raczej nie odwazylabym sie pracowac, lepiej miec jednego co sponsoruje, tez nad tym myslalam dlugo i chyba to zrobie...

Gość Leutscher
A nie obchodzi cie jak ty bys sie czuła? mi sie wydaje ze jak ostatni kurwa nic nie warta..lepiej troche sie nameczyc a miec "czyste" pieniadze.A kolezanka ktora sie tym zajmowała to widac ze pieknie tym ale nie nauka..(bledy ort.)

ja wlasnie mam sponsorow nie pracuje w agencji

Gość A ja bede szukac
a ilu masz sponosrow i ile bierzesz od spotkania?

Gość niekoniecznie łatwe pieniądze
To zależy od łutu szczęścia- możesz trafić "pod ochronę" kolesi z miasta i w zamian za to że Ci się nic nie stanie(z ich ręki) będziesz musiała oddawać 90% zarobku albo zostaniesz sprzedana na zachód. Przemyśl to.

ja sie spotykam z kolezanka razem. uwazany na siebie.sptykamy sie zawsze w centrum miasta wczesniej przygladamy sie klientowi, rozmawiamy przez tel kazde bierze od klienta 100-200

Gość Leutscher
Biznes jak nic..

Gość eveeelyynn
własnie tego sie boję, ze zarobki okażą sie duzo mniejsze niz powinny, albo bede pracowala calkiem za darmo gdzies na zachodzie. Miałam oferte pracy i w pl i w angli, ale nie podważyłam sie - bałam się tego, że bede miala duze problemy gdy bede chciala zrezygnowac i bałam się o te pieniadze. A jesli chodzi o sapanie itd jak ktos pisal - w ogole mnie to nie rusza. chodzi tylko o hajs. A sponsora nie chce miec.

Gość A ja bede szukac
uuuu to malo, ja za tyle raczej bym sie nie zdecydowala. Spotkalam sie w taki sposob 2 razy no i za jedno spotkanie mialam 300zl, niektore dziewczyny opowidaly ze potrafia brav o wiele wiecej. 300zl to tez dla mnie nie az tak duze pieniadze, badz co badz uraz troche zostaje i nieprzespana noc po spotkaniu

a to 300 np to pewnie za godz spotkania. u mnie trwa ono ok 30 min jesli klient chce wiecej cena rosnie

Gość eveeelyynn
ja mialam oferte w pl w agencji: 200 zł od klienta (100 zł oddajesz na ochrone) z klientem jestes do 1 spuszczenia, wiec nie na godziny. Za granica oczywiscie duzo wiecej.

wiem co to sponsoring nie spotykam sie tylko na sex. jezdze na jakies impresy, chodze do kina z facetami. oni za to placa itp

ble! tyle kiedyś o tym czytałam.. Laska byłą dziwką przeprowadziła się do innego miasta na drugim końcu PL znalazła męza miała dzieci i szczesliwe zycie aż tu nagle po paru latach spotkała swojego byłego klienta i ów szczęśliwe życie poszło sie 🖐️ a po 2 SZANUJMY SIĘ!!!

wez dziewczyno nie mysl ogole o tym...kasa..super a co jak zlapies zjakas chorobe??wez obrzydliwe to jest ssac okropne fiuty byle komu fuj

pewnie i latwe pieniadze, skes przyjemny z wyjatkiem takim, ze stali klienci tak dalej, czytalam artykul o babce ktora ma chore dziecko i wlasnie zarabia w ten sposob na lekarstwa i rehabilitacje dla niego, ale spotyka sie z klientami z tak zwanych wyzszych sfer, za zarobione pieniadze inwestuje w zdrowie synka a za reszte w siebie - kremy, makijaz, fryzura i tak dalej. ale strasznie siada to pozniej na psychice chyba ze ktos jest silny psychicznie to sobie tak popracuje a potem pojdzie do normalnej uczciwej pracy - takie kobiety wychodza z zalozenia "przeciez nikogo nie krzywdze, chce tylko za cos utrzymac rodzine"

po 1 nigdy nie robie faceta loda a po 2 uzywam zawsze gumek

Gość frentii
Czy wkladanie sobie do gardla codziennie po pare penisow oblesnych dziadow jest dla ciebie naprawde takie ekscytujace?? Bo chyba nie ludzisz sie, ze klienci placa prostytutce za zwykly seks?? Beda dociskac twoja glowe do krocza, tak ze bedzie cie sie zbierac na wymioty, a ty bedziesz musiala jeszcze udawac, ze ci sie to podoba. Zejdz dziewczyno na ziemie, naogladalas sie chyba za duzo filmow, gdzie prostytuki otaczaja sie luksusem, tylko leza i ladnie pachna.

Gość eveeelyynn
ej pewna mala protututka to jak ty sobie wyobrazasz prace w agnecji, bo mowisz ze bys chciala? bez lodów? pierwszy raz slysze.

a ja miałam propozycje sponsoringu 2razy , za nie małe pieniądze ale nie chciałam ;) uwielbiam seks ,ale bez przesady nie będę się poniżać, że jakiś frajer będzie mi za seks placił. Bo tacy co chcą płacic sa kompletnymi niedacznikami z ktorymi żadna ladna dziewczyna nie umówi się dla przyjemności.Serio chcecie się z takimi zadawać?

moja sasiadka, doslownie drzwi obok jest na sponsoringu ale spotyka sie z jednym facetem na raz wlasciwie wyglada to z boku na zwykly zwiazek jak ktos nie wie facet nawet przystojny takie cos to jeszcze, ale tak zeby jak tu ktos napisal codzien ssac innego fiuta to oblecha - to wcale nie jest ciekawe ciekawy to byl film Pretty Woman

Gość a co i tam
pewna mala prostututka po 1 nigdy nie robie faceta loda a po 2 uzywam zawsze gumek taa nie robisz :D jak facet zapłaci to dziwka zrobi wszystko

Gość frentii
Dziewczynki naogladaly sie za duzo filmow i mysla, ze to przyjemna i lekka praca:D Ale wiecie co? Sprobujcie, co prawda zniszczy to wam psychike na cale zycie, wasza samoocena spadnie ponizej zera, ale przynajmniej dowiecie sie jakie to bagno🖐️ Ciekawa jestem czy rowniez rak swobodnie informujecie znajomych, rodzine, ze macie sponsora i jestescie prostytutkami(jeden staly klient to tez prostytucja)

"ale bez przesady nie będę się poniżać, że jakiś frajer będzie mi za seks placił" - Eunice 88, rozbawilas mnie do lez :D

Gość a co i tam
hehe pewnie im się wydaje że burdel to dobre miejsce na poznanie męża