Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eveeelyynn

Chyba chciałabym zostać dziwką...

Polecane posty

Gość pewna mala prostututka
gdybym była w agencji pewnie robiła bym lody;) nikt nie wiem ze to robie wiec nie musze innych o tym informowac...

Gość eveeelyynn
frenti to nie jest taka łatwa robota i ja doskonale o tym wiem. zdaje sobie sprawe, ze czesto trafi sie niedomyty cham uwazajacy sie za wladce wsyzstkich dziwek.. Ale zdaje sobie tez sprawe z tego, ze za chwilke jeczenia przy tym panu mam 100. za 10 takich panów mam 1000 zł. Filmów o dziwkach nigdy nie ogladalam - zadnego szczerze mowiac. Przyjemna i lekka praca to to nie jest. Psychiki mi to nie zniszczy bo mam bardzo silna osobowość a moja samoocena nie spadnie. A z rodziną nie rozmawiam wiec nie bede informowac.

evelyn - tak naprawde to nigdy nie wiadomo jak dana sytuacja podziala na nasza psychike, nie ma co z gory zakladac ja tez uwazam ze to irytujace ze kurwa dostaje 100 pln a biurwa 10 pln za godzine no ale wszystkie panie nie moga byc kurwami :)

eveeelyynn a ile ty masz lat?

Gość a co i tam
jeszcze może tak się zdarzyć że traficie na jakiegoś klienta psychola który wam zrobi z twarzy jesień średniowiecza

Gość eveeelyynn
nie wiem juz sama mam w glowie metlik robie taki bilans zyskow i strat. Zysk widze jeden - kasa. straty - choroby, opinia (nie przykladam uwagi, no ale policze ją), mozliwosc straty szacunku do samej siebie, obrzydzenie do facetow, problemy z "ochroną" i alfonsami. Juz sama nie wiem....

Gość eveeelyynn
20 lat a co?

tez barddzo dlugo nad tym myslam...ale sie przelamalam

pytam z ciekawoscie. ja mam troszke mniej

Gość a co i tam
pisałam ci, możesz trafić na jakiegoś gnoja który może zrobić ci jakąś krzywdę, po co ci to

Gość eveeelyynn
tak czy inaczej czekam na opinie dziewczyn, ktore w AGENCJI pracowały lub pracuja. (a nie tych, które mają sponsorów, przeciez to calkiem co innego) chcialabym porozmawiac z nimi.

nie rozdaję na prawo i lewo ,ale nie jestem też jakąś ,, cnotką niewydymką" i takiej nie zgrywam.. a wogóle to uważam ,że już lepiej jest rozdawać jak to powiedziałaś ,,na prawo i lewo na za darmo " niż za kasę

eveeelyynn poszukaj w necie ebooka czarodziejki.com co prawda to nie rozmowa z dziewczyna z agencji ale napisane szczerze bez upiekszania. Polecam!

a takie , którym niczego nie brakuje ,a chcą być dziwkami bo ich to jakos dowartościowuje muszą mieć naprawdę glebokie kompleksy..

Eunice88- jestem facetem i Cię popieram. Jest tak jak piszesz. Na dziwki chodzą tacy, którym nie wychodzi z normalnymi kobietami i nie umieją wyrwać nawet jakiegoś pustaka na imprezie.

Eunice88 - ale tak to zabrzmialo zabawnie :) kazdy sie prowadzi jak uwaza,za stosowne ale jak bym byla panną co rozdaje to juz bym chyba za kase wolala niz za darmo np jesli ktos lubi szyc to czy szyje za darmo calymi dniami???? :P

No to gratulacje lucy fair za podejście do seksu który porównujesz do szycia :D Dla mnie seks to przyjemność z fajnym facetem ,a dla ciebie widzę ,że to usługa dzieki ktorej możesz sie dowartościować bo jakis oblech ci zapłacil,albo zarobić trochę hajsu.. brak słow i tyle

Gość trza sie cenic
ja w warszawie nie dzialalam w zadnej agencji tylko na wlasna reke i od spotkania bralam 1000zł :D sie gra sie ma ha!

Gość trza sie cenic
a jak byl jakims totalnym oblechem to z nim nie szlam! jedno lub dwa spotkania w tygodniu po 1000 -1200zł i mialam zawsze miesiecznie od 5 do 8 tys :D

Gość korabora
Kobieto, Ty chyba zwariowalas ze myslisz ze znajdziesz tutaj dziewczyne która pracuje w agencji. TUTAJ NA KAFE ? Bynajmniej moze to byc tylko podszyw. D z i w k i które pracuja w agencji nie maja czasu zeby siedziec na komputerach opanuj sie, co ty myslisz ze one mieszkaja sobie w domu, sprzataja chodza po buleczki do sklepu rano.. na zakupy ? Ile wy tu macie lat, rece mi opadaja... Takie dziewczyny siedza gdzies w pokojach nacpane, albo pieprza sie wlasnie na chaju z gosciem i wiedza ze nic z zycia juz nie maja. No chyba ze te mlode które skacza piszcza z podekscytowania grubym sianem... ale to tylko na pare tygodni, potem to juz leci z górki ;) pozdrawiam wszystkich którzy nic nie potrafia osiagnac w zyciu ;-) Kocham mojego meza ;*****

a mój facet dobrze zarabia, kupuje mi drogie prezenty..Ale to co innego bo jakby był biedny też bym z nim była , a że ma pieniądze to o mnie dba..

Gość megannnnn
pewna mala prostututka a ty dziecko ile masz lat??W dupach wam sie poprzewracalo gowniarom.Jak was beda zmuszac juz do ruchania za free to dopiero zrozumiecie jakie bylyscie puste.Ale wtedy bedzie juz za pozno.Szybkie pieniadze owszem ale ciekawe zycie?Ciekawe macie te swoje cele zyciwe.Zostac dziwka.Zalosne i obrzydliwe...nie ma to jak bezmozgowie.A najwieksza porazka sa wasi starzy,ktorzy do tego dopuscilii nawet nie wiedza co ich coreczki wyrabiaja.Plakac bedziecie jak nic...

Gość uppppppppppp ui

gratuluje umiejętności czytania ze zrozumieniem Eunice88, uczyli w szkole co to tryb przypuszczający? :P

Gość gratuluje autorce
tak na erotycznym głupia babo, na erotycznym!!!! jakbyś tam zajrzała i poszukała to byś zobaczyła serie tematów gdzie dziewczyny opisują taką pracę z własnego doświadczenia i poczytałabyś sobie zamiast zbierać opinie i bluzgi, ciemna masa, udzielaj się gdzie chcesz wariatko