Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basia 13

jak długo trwają mdłosci ????????????

Polecane posty

Gość basia 13

dziewczyny jestem w 13 tygodniu miałam ciężkie ostatnie 6 tygodni , mdłosci wymioty, wylądowałam pod kroplówką , było zle , tylko leżałam w łóżku , bo nawet nie miałam sił chodzic, okropnośc , teraz przeszły mi wymioty ale wciąż mam mdłosci cały dzień , plus zgaga, i jestem wciąż osłabiona nie mam sił jeszcze wrócic do pracy ,,, JAK DŁUGO TO JESZCZE POTRWA????????? JAKIE SĄ WASZE DOŚWIADCZENIA??? PROSZE NAPISZCIE

Gość ja w 17 tygodniu
Mniejsze mdłości ale nadal są - każdego dnia.

ja mialam do konca 17 tc teraz jestem w 36 tc i wrocily, ale to juz nie to co wczesniej, teraz sa same mdlosci, tylko raz wymiotowalam natomiast to co bylo wczesniej to masakra trzymaj sie, dasz rade

Gość anuaaa
dziewczyny, a kiedy zaczynaja sie mdlosci? jestem w 8 tc i jest ok, co najwyzej mam taka pelnosc w zoladku, ale ja zawsze cholernie balam sie wymiotowac, taka schiza:) czy jesli nie zaczely sie jeszcze to juz sie nie zaczna?

Gość prosze
dziewczyny ja juz nie mogę jestem w 13 tygodniu przechodziło i znowu powrót znowu wymioty i słabo mi , nie mam sił na nic, ciągle muszę leżec w domu kiedy to przejdzie????//

Gość mi zaczely sie w 7 tyg
- najgorsze byly miedzy 9 a 13 tyg - potem lagodnialy - jestem w 19 tyg i nadal sporadycznie je mam

Gość mamuśka a
mi minely po 16-17 tyg pozniej bylam moze i nie wpelni sil ale czulam sie o niebo lepiej szkoda tylko ze doszla zgaga

Gość mdlosciw ciazy
mi wydawało sie ze mijaja w 13 tygodniu ale to były pozory

u mnie mdlosci i wymioty zaczely sie w 4 miesiacu i trwaly do konca ciazy :( mialam nawet tabletki od gina ale staralam sie ich nie brac bo usypialam po nich nawet na stojaco :O

to ja nie pociesze niestety od 6tc mdlosci i wymioty i tak az do konca ciazy myslalam,ze sie potne ale pod koniec ciazy juz nawet przyzwyczailam sie do tulenia kibla :O

Gość ankadsw
Ja próbowałam chyba wszystkiego imbirki, ssanie cukierków, żucie skórek od chleba i dopiero po pregnie vomi mi przeszło.