Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matuuuulda

pieluszki rossmann/biedronka/lidl

Polecane posty

Gość matuuuulda

ile kosztuja te pieluszki w rozmiarze dla noworodka? prosze podajcie cene wraz z iloscia pieluszek w paczce

Gość gosianica
w rossmanie najmnieszy rozmiar ok 20zl i mniej wiecej 30 szt juz nie pamietam.w biedronce 26 zl aktialnie ale ile jest w paczce z najmniejszym rozmiarem to nie wiem a w lidlu wogole ni mam pojecia bo nie kupuje tam

ostatnio w biedronce pieluchy są tańsze , tak jak ktoś pisał ok 25 zl a nie 29 zl

Gość gosianica
ja pisalam ze sa po 26 a raczej 25 z groszami :) wiem bo kupywalam w niedziele dla cory bo zbraklo ;)

Gość mamusiowa
ja wlasnie przegladalam reklame z biedronki i tam pisze ze pieluszki w rozmiarze 3-6kg 78szt sa za 25.99;)

Gość gosianica
wszystkie sa w tej cenie ja kupywalam 15-25kg i tez tyle placilam :)

Gość mamusiowa
na wieksze niestety nie patrzylam ;) wiec nie wiem. jak sie wam one sprawdzaja? kupilam je po raz pierwszy wydajne sa ile paczek wam schodzi?

Gość gosianica
no wszystkie tyle kosztuja.a umnie sie bardzo dobrze sprawdzaja i polecam,mi akurat schadza 2 paczki na miesiac (paczka 46szt) ale zaczynam uczyc core na nocnik wiec bedzie juz coraz mniej mi potrebne ;.) te z rossmana babydream tez sa dobre i sie sprawdzaja.uzywalam ich po porodzie do ok 7m-cy a pozniej dada z biedrony

Gość mamusiowa
mam nadzieje ze u mnie tez sie sprawdza;) pamietasz moze ile paczek pieluch schodzilo Ci w pierwszych miesiacach zycia malenstwa? ja mam mala dopiero tydzien i chciala bym zrobic jakis maly zapas pieluch by ciagle po nie do sklepu nie latac a poki co nie wiem ile bedzie mi potrzeba i ile kupic tak by z nich nie wyrosla

Gość gosianica
a masz te z biedrony?jesli tak to ich jest sporo w paczce wiec najmniejszy rozmiar kup 1 pake a wiekszy 1-2 i narazie powinno starczyc a jak beda sie konczyc to kup sobie znowu ze 2 paczki. i nie patrz na wage bo roznie to bywa.moja cora wzy 12kg a uzywa pieluch 15-25kg

Gość mamusiowa
zaopatrzylam sie wlasnie te z biedronki , kupilam jedna paczke 78szt myslalam by wziasc 3 chyba by starczyly na miesiac (234szt pieluch) ale jak doradzilas ze jedna starczy a pozniej wieksze to sie wstrzymalam z zakupem. nie mam w poblizu biedronki ani nawet rossmanna dlatego chcialam zapas a nie wiem ile czego na jak dlugo starcza:)