Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osiemnasteczka

18-ste urodziny !

Polecane posty

Gość osiemnasteczka

Za miesiąc mam 18stkę . Urządzam ją w lokalu więc będzie dużo miejsca.Na imprezkę ma przyjść ok.20 osób. Mam więc pytanie : Jakie zabawy proponujecie na 18-ste urodziny ? Co by wam się spodobało? Wszystkie pomysły mile widziane :)

Gość ja nie mialam zabaw
dj rozkrecal impreze :P ... no byla jedna zabawa o polnocy przed podaniem tortu ... bylo bicie pasem po dupie :) na szczescie bylam juz troche podchmielona i malo co bolalo :P

Gość mikolina554
o zorganizowanie zabaw powinni zadbać Twoi przyjaciele. Ty powinnaś w tych zabawach być osobą 'number 1'. osobiście byłam na wieeeeeeelu 18 imprezach ale tylko na 1 z nich były "zabawy" ;) Mimo wszystko udanego i sto lat

wódka + dobra muzyka = nic więcej do szczescia nie trzeba [jeśli oczywiscie towarzystwo ciekawe]

Gość osiemnasteczka
Dzięki :) Bo właśnie nie wiem co by wyszykować dla gości żeby się nie nudzili:) oprócz wódki i muzy... bilard też będzie to połowa sukcesu :)

Gość mikolina554
aaaach i przypomniało mi sie coś! na tej jednej jedynej imprezie była taka ekhem zabawa.. otóż wszyscy stawali w kole i podawali sobie chochle (w zabawie brało udział ok 15 osób więc było ok 2 chochelek-takich jak do zupy) kiedy muzyka przestała grać Ci na którzy w ręce mieli chochle musieli wypić z niej wódke :O długo się tak nie da, bo szybko się nudzi i ludzie sie upijają no ale... ;) była to wiejska impreza a na takich wszystko dozwolone ;)