Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość burma

Czy to moze byc ciaza?

Polecane posty

Gość burma

Moze przeniose temat tutaj:) Prosze o odpowiedz osoby majace pojecie o tym co teraz napisze oraz cierpliwe,bo troche tego bedzie Otoz,zeby dokladnie opisac sytuacje: Dzisiaj przypadl mi basen i wczoraj wieczorem,jak zawsze to robie przed basenem (zeby uniknac infekcji,bo jestem na to bardzo podatna,zwlaszcza przy plywaniu) zastosowalam lactovaginal.I na tylniej gorniej scianie wyczulam bardzo twarde zgrubienie,wielkosci orzecha wloskiego,ale nie byl to typowy guz tylko takie jakby wypuklenie. Nie mialam tego wczesniej,bo dosc czesto stosuje lactovaginal i zawsze staram sie go "wepchnac" jak najglebiej,wiec na pewno wyczulabym to wczesniej. Zastanawiam sie czy to jakas torbiel czy moze to oznaka ciazy? Bo przyszlo mi do glowy,ze jednego dnia nie wzielam pigulek,ale tak jak sie zaleca,zrobilismy tydzien przerwy.Ale z drugiej strony ostatnio urosly mi piersi i w ogole dziwnie sie czuje.Prosze,jesli ktos ma pojecie co to moze byc prosilabym o odpowiedz. Do mojego ginekologa moge isc dopiero w poniedzialek,wiec nie wiem jak wytrzymam te 5 dni. Z gory dziekuje

Gość uuuuuuuuuuu11111
a jak z okresem? jak sie spóżnia to zrób test

Gość burma
Jeszcze nie wiem, bo teraz ostatni tydzien biore pigulki. Bralam teraz dwa miesiace bez przerwy,bo akurat jak przypadal mi okres mielismy urlop.No i w ciagu tych dwoch miesiecy raz zapomnialam ale zrobilismy tydzien przerwy. Kurcze,nie wiem co to jest,slyszalam ze w czasie ciazy szyjka macicy jest bardziej wyczuwalna i twarda.To moze byc to? Blagam,jak co wiesz na ten temat,napisz prosze,ja wlascie caly czas buszuje w google.

Gość burma
naprawde nikt nic nie napisze? :((((((((((((((((((((((

Gość zlotowłossaaa
zrób test, nikt na forum ci nieskazitelnej rady nie udzieli,zwłaszcza ze trudno się czegokolwiek dopatrzec z twojej wypowiedzi? uprawiałas seks z finałem w srodku ale bierzesz tabsy? w którym tygodniu była pominięta tabletka?

Gość zlotowłossaaa
Jeszcze nie wiem, bo teraz ostatni tydzien biore pigulki. Bralam teraz dwa miesiace bez przerwy,bo akurat jak przypadal mi okres mielismy urlop.No i w ciagu tych dwoch miesiecy raz zapomnialam ale zrobilismy tydzien przerwy. Możliwe ze to czop z krwi i śluzu który powstał po dwóch miesiącach bez okresu-ale to tylko moje przypuszczenia.