Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ddo domu

rzuciłam faceta

Polecane posty

Gość ddo domu

jest mi strasznie źle... chłopak z którym się spotykałam ciągnął mnie do łóżka, ja nie chciałam bo za wcześnie... poza tym byłam dziewicą.. ale tak jakoś wyszło, że to zrobiliśmy... źle się z tym czuję... przestałam jeść, jest mi strasznie smutno, czuję obrzydzenie do siebie i do niego, rzuciłam go... żałuję wszystkiego ;( wiedział, że nie chcę, a mimo wszystko wykorzystał fakt, że trochę wypiłam, nie chciałam, żeby tak wyglądał mój pierwszy raz.. nienawidzę go za to ;(

pewnie coś koło trzydziestki piątki ;) i własnie wyrwała sie z rodzinnych stron w Ustrzykach Dolnych po czym osiedliła sie w Warszawie .... pierwsza biba w stolycy ;) i juz problem ;)

ludzie... gdzie wasza empatia dla udreczonej duszy? po co ten cynizm, sarkazm i ironia? po co te zarty z cudzego nieszczescia? ludzkiej meki i cierpienia? ta wulgarnosc? powiedz ile masz lat autorko :)

Gość xxxxxxxxxxxxxxx
ile masz lat?

depeche a gdzie ty widzisz tą udręczoną duszę ? bo ja widze tylko nastolatke która sie schlała i oddała na własne zyczenie :) by pozniej ryczeć i wciskać nam kity że ona w sumie tego nie chciała no ale jednak to zrobiła ( albo inaczej zrobiła ,to ale nieświadomie no bo była upita ) , a jej chłopak to świnia która ja wykorzystała :) czyli co ? setny topik o tym by znalezc usprawiedliwienie na swoje nienanaganne zachowanie ...

Gość takie tam duperele
Spierdalać powinni stąd wszyscy idioci, których się namnożyło ostatnio niestety :( Młoda, nie łam się. Ta błona do niczego innego i tak się w życiu nie przydaje. Pewnie chłopak był do kitu- trafia się. Następny będzie lepszy. Tylko nie dawaj żonatym, bagno murowane!