Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smrodek

jestem leniem patentowanym

Polecane posty

Gość smrodek

i juz nie moge sama ze soba wytrzymac! bycie leniem wcale nie jest fajne. ma moze 2 kolezanki i to wszystko, bo nie poznaje w ogole nowych ludzi bo mi sie nie chce nigdzie isc. studiuje w ciagu roku, no ale teraz sa wakacje a ja nawet nie pomyslalam o tym zeby isc gdzies do pracy i sobie dorobic. wstaje rano, ide sie umyc, jem sniadanie, ide na kompa i tak mi zlatuje caly dzien. zdarza mi sie po 3-4 dni w ogole nie wychodzic z domu bo mi sie nie chce ubierac. wstaje pozno bo nie chce mi sie wstawac wczesnie, bo w sumie to po co. jak mam isc cos zalatwic, to zawsze znajdzie sie jakas wymowka. kiedys kolega wyciagnal mnie na miasto i chodzilismy po jakiejs galerii, i mi sie znudzilo po 10 minutach i juz chcialam wychodzic, ale kiedy poddalam propozycje opuszczenia tamtego miejsca to moj kumpel jakos dziwnie sie na mnie popatrzyl i myslal ze ja zartuje. chodzilismy tak jeszcze z godzine, a ja zdychalam tam z nudow i ze zmeczenia. pozniej uswiadomilam sobie, ze wlasciwie dla zwyczajnych ludzi to jest normalne - cos sobie zaplanuja (np. kupic buty) i nie skoncza dopoki tego nie zrobia. mnie wszystko nudzi. kilka razy zaczynalam rozne studia bo mnie nudzily juz na poczatku. niczego nie potrafie doprpowadzic do konca. jak cos planuje to nigdy tego nie robie. nic mi sie nie chce. pomozcie mi :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

najlepszym rozwiązaniem jest zacząć coś robić bo przyzwyczaiłaś się do takiego "wegetowania" i im dłużnej będziesz w tym trwać tym trudniej będzie Ci w przyszłości działać/pracować (bo wiecznie nikt na Ciebie nie będzie robił chyba ze masz ze 5 milionów na koncie)

Za późno. Jesteś żywym warzywem. Rwónie dobrze mogłabyś się urodzić jako główka sałaty :(

Gość poszukaj topikuu
tu byl topik dzisiaj Twojej przeciwnosci jakis gosc pisał mial nika zmeczony czy cos takiego znim sobie pogadaj mnoze jeszcze jest ale najpierw poczytaj