Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

świnkaPIGGY

PRACOWNICY SŁUŻBY ZDROWIA!!!!

Polecane posty

Witam, czy jest tu ktoś z was kto pracuje w służbie zdrowia? W przychodniach, szpitalach, rejestracjach medycznych??? Jakie macie warunki pracy, ile zarabiacie i jak wam się współpracuje z pacjentami? Ja już mam dośc tych ludzi, którzy na siłę wynajdują sobie choroby i wyzywają nas od różnych, nie mówie o takich którzy naprawdę chorują i potrzebują pomocy i czekają cierpliwie mimo wszystko w swojej kolejce.

Wyskoczyłaś na chwilkę z sali operacyjnej, żeby puścić sobie tego posta ? :)

Gość lekarz pediatra
klikam z pracy.jestem zadowolona.pracuje mi sie dobrze , zarabiam dobrze. Zeby uprzedzić -kafe podczytuję między zapisanymi na godzinę pacjentami lub jak któryś się nie stawi. :-O

Gość dzieci
sa urocze, wiec dlatego nie masz wiekszych problemow, ja pracuje jako opiekun medyczny i czasami musze znosic jeki pacjentow, ale rowniez zarabiam dobrze i nie narzekam

Gość lekarz pediatra
tj przyjmuję też dorosłych bo robię medycynę rodzinną/Ale w wiekszości nie sprawia mi to kłopotu.Starsi ludzie najbardzij cenią sobie rozmowę często bardziej od ordynowania kolejnych leków.Najlepiej poświęcic im trochę czasu/

Gość lekarz pediatra
PS dzieci są urocze na reklamach -na żywo baaardzo róznie z tym bywa.Ale radzę sobie .

ja pracuję w rejestracji i lubię tę pracę...oczywiście praca z ludźmi zwłaszcza z pacjentami bądź co bądź ludźmi cierpiącymi lub uważających się za cierpiących jest specyficzna i wymaga nielada cierpliwości i zdrowego dystansu...zalezy tez w jakiej placówce medycznej sie pracuje, ja mam spore doświadczenie i dobre porównanie, bo pracowałam juz i w małych gabinetach i dużych centrach, teraz jestem zadowolona :)

Gość wsiawaszamac
jestescie niepowazni. ksztalcicie sie z powolania, chcecie pomagac ludziom,a potem denerwuja was ich poblemy? zastanowcie sie! Ja mam za to dosc lekarzy ktorzy wlasnie maja dosc swoich pacjentow! Po to jest lekarz, by powiedziec,czy jestesmy chorzy czy nie. Mamy chodzic do lekarza dopiero w stranie zaawansowanej choroby? Chodzi sie rowniez po to,by zapobiegac. Mam ochote splunac na twarz lekarce, ktora kpi ze mnie gdy przychodze do niej ( raz na ruski rok) z podejrzeniem jakiejs choroby. Udlawcie sie idioci!!

Gość lekarz pediatra
Hola hola! nie wylewać tu żalów i nie w liczbie mnogiej! To nie ja jestem tym lekarzem z któregojesteś niezdowolona!

Gość wsiawaszamac
hola hola, cnota krytyk się nie boi, jezeli nie dotyczyloby to Ciebie,nie powinienes sie nawet odzywac!! Bo akurat nie ciebie mialam na mysli!! no ale chyba wyszlo szydlo z worka!!! ktos tu sie poczuwa!!

Gość lekarz pediatra
nie bądź taka pobudzona -bo to szkodzi zdrowiu. Akurat na obecym forum nikt nie narzekał genaralnie na swoja prace aTy wyskoczyłaś z wyrzuto-zarzutami. Rozumiem ze jesteś bardzo niezadowolona z opieki medycznej . W dzisiejszych czasach masz mozliwość bezproblemowej zmiany lekarza poradni,.a moze warto z niej skorzystać?