Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arek00000

czy to możliwe??????

Polecane posty

Gość arek00000

hej!!!! mam wrażenie że moja dziewczyna sfałszowała test ciążowy. ma typowe objawy ciązy a gdy tydzien temu kupilem jej test i kazalem zrobic nie pokazala mi WYNIKU i krotko uciela ze nie wyszedl a na drugi dzien przyniosla mi negatywny test ktory jak twierdzila zrobila rano. wczoraj znowu kupilem jej test i znowu go przy mnie nie zrobila! czy mozliwe jest sfalszowanie wyniku?????

Gość arek00000
nie chodzi o sikanie przy mnie ale ona kiedys mi powiedziala ze jakby zaszla w ciaze to by ja usunela bo ma dopiero 21 lat i bardzo zaborczych rodzicow. ja sie poprostu o nia martwie bo wiem ze zle sie czuje, nie ma okresu a poza tym jakies 2 tygodnie temu przyslala mi sms ze zaraz bedzie robila test oczywiscie powiedziala mi ze wynik jest negatywny ale od tamtej pory duzo placze i jest rozdrazniona

Gość arek00000
kocham ja i nie chce zeby popelnila jakis blad. dlatego prosze napiszcie czy da sie sfalszowac test???????

Gość kurde mol
jak Ty uważałeś idioto?? dziewczynie życie zmarnowałeś, gratulacje

Gość myślę że może nalać wody
i na pewno wyjdzie negatywny. A Ty z Nią porozmawiaj i wesprzyj na duchu. Może potrzebuje dobrego słowa i zapewnienia, że w razie ciąży poradzicie sobie.

Gość da sie
jak np. na test nasika jest koleżanka, siostra, czy ktokolwiek inny nie będący w ciąży.A ona potem powie że sama nasikała na niego

no wlasnie mogla dac kolezance zeby nasikala i wynik negatywny, ale z drugiej strony skoro jest w ciazy to niby czemu mialaby ci o tym nie powiedziec, nawet jesli miala by usunac to to kosztuje duzo pieniedzy skad sama by wziela na zabieg pozatym poronienie wywolane tabletkami skutkuje tym ze lezysz jeden dzien w szpitalu i wychodzisz na nastepny wiec zorientowalbys sie tak czy siak wiec nie rozumiem po co ukrywa jesi jest w ciazy?