Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aswertyk

BRAK OKRESU BIAŁE UPŁAWY

Polecane posty

Witam. Mam bardzo nieregularne cykle, ale nigdy nie było tak jak teraz... Okres spóźnia mi się już 19 dni, a ja nie wiem co jest grane... Na dodatek pojawiły się u mnie dzisiaj bardzo obfite białe upławy. Do tej pory tez miałam upławy, ale nie w takich ilościach. Współżyję z facetem, ale używamy RACZEJ gumki. Od ostatniego okresu zdarzyło się, że około 3 razy wszedł we mnie bez ogumienia, ale NIE skończył we mnie. Zdaję sobie sprawę, że w taki sposób też można zajść w ciążę. Mam jednak nadzieję, że tak nie jest... Czy któraś z was może mi coś poradzić...:( Nie mogę teraz iść do ginekologa, bo lada dzień wyjeżdżam, a testom nie ufam... Może jest to jakieś zakażenie...?? Ale czy przy zakażeniu spóźniałby mi się również okres?? Jestem zakłopotana... Proszę o pomoc. Pozdrawiam

Gość kalinkapolna
Zrób test skoro do lekarza nie mozesz pojsc,nic innego Ci nie pozostaje.

Gość salllly
to komu bardziej ufasz, ludziom na forum niz testowi :) tym bardziej ze juz jestes 19 dni po terminie okresu... Ja mysle ze test bedzie bardziej wiarygodny niz opinie ludzi z forum :D

Pisząc powyższy temat, miałam nadzieję na uzyskanie informacji od osób, które być może przechodziły podobne objawy jak ja - opóźniony okres i upławy. Udzieliłam dodatkowych informacji dla wyklarowania mojej sytuacji :)

Ja bym obstawiała ciąże,miałam dokładnie takie upławy na początku, nie nadążałam wkładek kupować. Ale testy nie gryzą,więc zrób lepiej.:/

U mnie był brak okresu + białe upławy + temperatura powyżej 37...i ciąza:)