Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CiezkiKaliber

Mysle co tu zrobic? prosze o rade

Polecane posty

Gość CiezkiKaliber

Od jakiegos czasu rozmawiam na gg z pewną kobietą.. oczywiscie, nie znam jej osobiscie.. rozmawia mi sie z nią bardzo fajnie, ale nie wiem jak wyglada.. poradzcie czy ciagnac wciąż w ciemno ta znajomosc i za jakis czas dopiero zapytac o fotke czy juz pytac i nie robic se w razie co nadzieji?? dziwne przeuczucie mam ze szalu z wygladem nie bedzie:D co robic?

Gość teraz wszyscy są na NK
tam ją odnajdź skoro wiesz jak się nazywa

Gość PYTAJ o foto
od razu

Gość skąd wiesz że szału
nie będzie? Pisała coś o tym, że jest brzydka?

Jeśli jest się nastawionym na poznanie kogoś to o zdjęcie najlepiej zapytać od razu.

Gość no ale przecież
co ma wygląd do tego, że się z nią fajnie gada, przeciez kolezanki nie muszę być miss ?

Gość CiezkiKaliber
Zgadza sie.. ja nie szukam kolezanki do pogadania.. odezwalem sie do niej z mysla, zeby zapoznac kogos. I teraz tak.. jak zapytam o foto są dwie opcje: Bardzo realna - nie spodoba mi sie.. wiec od razu koniec znajomosci z mojej strony.. a szkoda, bo bardzo fajnie mi sie z nia pisze, dlatego mam dylemat czy pytac już o tą fotke Mało prawdopodobna - spodoba mi się.. a dlaczego pisze małoprawdopodobna? nie oszukujmy sie.. atrakcynje kobiety nie szukaja koleżków przez internet.. i zazwyczaj nie rozmawiają z nieznajomymi, bo mają pełno adoratorów w realu. no także mam dylemat co robić:)

Gość W mordęjeża_
Atrakcyjni mężczyźni nie szukają kobiet przez internet bo mają pełno adoratorek w realu. Musisz być paskudny.

Gość Kasienka z centralnej...
w mordejeża dobrze napisane hehe autorze co sie czaisz spytaj o fotke opcja A nie spodoba sie to jej napisz - przypuszczam ze jestes dorosły opcja B spodoba sie ergo bedzie happy end simple:P

Gość lamka 2
sorry, ze zabrzmi nieskromnie, ale to na ptrzeby tego tematu. On mnie mowia, ze jestem ladniutka i ja w sumie tylko poznaje facetow przez net, bo nigdzie nie chodze. Nie mam z kim, wiec siedze w domu, wiec nie zawsze to oznacza, ze kobieta musi byc brzydka. Popros ja o fotke poprostu. Jesli bedzie sie opierac, to tez odrazu jej nie skreslaj, bo moze sama w siebie nie wierzy i boi sie wlasnie, ze Ci sie nie spodoba.

Ojj Autorze jest jeszcze więcej takich opcji ;) Może Ci też nie dać tej fotki i może też być brak zainteresowania z jej strony, kiedy zobaczy Ciebie. Ha uwielbiam takie rozmowy na gadu. A tak w ogóle jesteś pewien, że istnieje? Ja od ponad roku wkręcam faceta i kretyn w to wierzy. Kiedyś był okres, że cholernie lubiłam z nim rozmawiać. Teraz już nie, nie odzywam się, ale on to robi. No cóż... Nieraz nawet takie fantazje na temat swojego życia są urocze.

skoro uważasz że zdjęcie może być bez szału dalej pozostańcie na stopie internetowej :)

Gość CiezkiKaliber
Ktoś napisał: skoro szukasz przez neta to musisz byc pasztet Nic bardziej mylnego.. podobam sie kobietom, wiem to.. napewno nie wszystkim, ale nie jestem pasztetem.. a czemu szukam przez neta? ktoś niżej napisał.. po prostu rzadko wychodze gdzies na imprezy czy cos.. a wiadomo, sama do dzwi zadna nie zapuka.. dla mnie poznanie kobiety przez neta nie jest zadnym wstydem. Juz 2x w moim zyciu zapoznalem sie z kobietami z neta.. i w jednej sie naprawdę mocno zakochalem (za ktora wciaz tesknie) Bede musial zapytac o fotke.. ale jeszcze nie dzis, moze jutro.. ciekaw jestem czy w ogole bedzie chciala dac swoje fotkę.. poki co, rozmawiamy tylko ze soba, jest smiesznie, fajnie itp.. nie bylo jeszcze zadnych rozmow o ewentualnym zapoznaniu sie blizej

Gość red light
No i jak sie skonczyła ta historia???;-D