Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gerard 876

MODEL FACETA KTÓRY GOTUJE,SPRZATA...CZY CHCIALYBYSCIE TAKIEGO?

Polecane posty

Gość vnghkjg
i ktos tu chyba nie zna znaczenia pantoflarz :o albo jest tak okropny ze niestety nitk nie chcialby go masowac :D

vnghkjg a co robisz Ty ? bo widze że większośc obowiązków jest ON. U nas jest różnie. Zazwyczaj gotuję ja ( chyba ze mnie nie ma ) sprzątamy zawsze razem, pranie ( ja ) rozwieszanie ( ja ) prasowanie ( On ) śniadanie ( on bo szybciej wstaje ) zakupy zazwyczaj razem.

Gość kolara nalo
tak i zgadzam sie z poprzedniczkami

Gość vnghkjg
jak to on wszystkie obowiazki robi? :o sa rzeczy ktore robi sie codziennie (czyli np gotowanie ja, zmywanie najczesciej on, zakupy wspolnie) a sa rzeczy ktore np raz w tygodniu (sprzatanie, pranie) wiec nie rozumiem stwreirdzenia ze on wszystko robi :o

vnghkjg - no dobra, ale jak facet ani nie sprząta, ani nie gotuje (w ogóle), to właściwie co mu zostaje do roboty? Zakupy zrobic i raz na pol roku uszczelke dokrecic? Nie wyobrażam sobie zreszta zwiazku, w ktorym sprzatanie po sobie trzeba egzekwowac - nie jestem ani matka faceta, ani przedszkolanka, jesli rodzice go nie dopilnowali i wychowali nieroba, to niech sie inne baby z nim męczą... Poza tym cale te szumnie brzmiace 'obowiazki domowe' to tez mi wielkie co - przyrzadzic prosty posilek, odkurzyc mieszkanie i nie zalac lazienki przy kapieli - jesli jakikolwiek czlowiek nie jest w stanie tego samodzielnie dopilnowac, to widocznie jest uposledzony w stopniu ciezkim :) darek 100 - pierwsze slysze, zeby masaz stop byl jakims przegieciem :D Moj facet to uwielbia (podejrzewam lekki fetysz, heh ;) ) lezymy sobie na kanapie, ogladamy jakis film, a on mi stopy masuje. Nie bardzo widze co tutaj upokarzajacego czy pantoflarskiego. lara 56564 - no bez przesady, chyba malo ktora chcialaby miec faceta pantofla, ktory w 100% zajmuje sie domem, nadskakuje, zgadza sie na jakies durne warunki (typu: ja robie syf, a on to sprzata bez slowa). Do takich ludzi z czasem traci sie szacunek. Moj mezczyzna tez nie wyobraza sobie zwiazku z pokorna, uslużną cizią która zawsze idzie pol kroku za swoim panem :O

to jakiś żart?? to są jeszcze faceci, którzy takich rzeczy nie robią ?? to chyba tacy, co z mamą mieszkają 🖐️ autorze topiku, a co to za zasługa, że facet wypierze swoje brudne gacie :classic_cool:

vnghkjg - pisalam posta zanim zobaczylam odpowiedzi, wybacz. Skoro piszesz, ze macie normalny podzial domowych spraw, to czemu tak cie bulwersuje, ze uważam za normę, że ktoś zajmuje się domem (to gotowanie i sprzatanie autora watku rozumialam jako ogól takich spraw, a nie tylko te dwie czynnosci)?

Gość darek 100
imoen to rozumiem, ale zeby facet od razu lecial do kobiety która wróciala z pracy zeby jej stopy masowac...tak chyba sobie wyobrazaja jakies boginie czy nie wiem kto

Gość vnghkjg
nbie wiem co mu zostaje do roboty bo nigdy takiego faceta nie mialam :D eks tez byl raczej z tych "porzadnych" a obowiazki to nie takie nic- co drugi dzien zakupy, codzienne (albo kilak razyna dzien) zmywanie, ogolne sprzatanie, codzienne gotowanie to nie takie nic gdy nie dosc ze studiuje sie razem (czyli jedna osoba nie moze w tym samym czasie zrobic np obiadu), to jeszcze zazwyczaj od rana do poznego popoludnai jest sie na uczelni, jak sie wraca to od razu tzreba sie wziac za cos, bo albo glodni, albo rano nie bylo czasu na ogarniecie kuchni czy lozka :o i pomimo, ze trwa to kilka chwil czy nawet godzine to czasami bwya to frustrujace :P a juz tymbardziej jak sie mieszka w akademiku i wszystko ma sie na kupie (kuchnie, rpzedpokoj, sypilanie w jednym) a i goscie lubia czesto wpadac

wyszłam z kąpieli, widze ze mamy podobne zdanie. Proponuje serię nastepujących, analogicznych wątków na kafe: "FACECI KTÓRZY NIE ŚMIERDZĄ - LUBICIE TAKICH?" "MEZCZYZNA W CZYSTEJ BIELIZNIE - CZY CHCIALABYS TAKIEGO?" "CZY JESTESCIE ZAINTERESOWANE MEZCZYZNA, KTORY NIE BIJE I NIE ZDRADZA?" "PEŁNE UZĘBIENIE U FACETA - ZALETA CZY WADA?"

Gość vnghkjg
imoen nie chodzi ze mnei to bulwersuje, tylko wiem ze sa faceci ktorzy ledwo kolo siebie robia a co dopiero wspolzyc z druga osoba. poza tym faceci zazwyczja maja to do siebie ze "nie widza" ze cos tzreba zrobic czyli np nie wpadna na to zeby pozmywac czy odkurzyc. nie wiemjak sie zyje z takimi facetamia le znam wielu co sami ze soba nie potrafia sobie poradzic:D

Gość gerard 876
wyszlam z kapieli-to chyba nie czytasz uwaznie,dla mnie to jest normalne,w przyszlosci chcialbym poznac kobiete której moglbym pomagac,a nawet przejac wiekszosc obowiazków zeby soba sie zajela

Gość vnghkjg
a co do masowania stop to ja wole robic to facetowi niz on mnie, bo jakos srednio sprawia mi to przyjemnosc :D pewnie wedlug niektorych wyjdzie na to ze jestem "sluzaca"(?) ale ja lubie go masowac:D

Gość felofasa
facet powinien wszystko prawie robic,teraz powinno byc na odwrót

vnghkjg - mieszkam/mieszkałam na studiach w różnych konfiguracjach - z koleżankami, z parą, z chłopakiem - też siedzę do późna na uczelni, i czasami jest ciężko z posiłkami, a podczas sesji podłoga nie jest wypucowana na błysk, ale moim zdaniem przy odrobinie sensownego rozplanowania obowiązków da się życ, nie latając caly dzien ze scierą i mopem :) I nie wyobrazam sobie za bardzo, zeby jeden ze wspollokatorow (czy to moj facet, czy moja kolezanka, czy jakas obca dziewczyna) w ogole po sobie nie sprzatala, stad tez moje zdziwienie, ze taka podstawowa czynnosc mozna uznawac za jakaś niesamowita zalete. I bardzo dobrze, ze lubisz masowac stopy, takie istoty tez musza istniec, zeby pasozyty takie jak ja (obu płci) mialy na kim zerowac ;) ;) ;)

Gość kazo
co za pytanie, przeciez to oczywiste. Rzygam dzieciaczkami, ktorzy nie potrafia nawet po sobie sprzatnac bo mamusia zawsze to robila. Ja tez pracuje w domu i poza, nie chce wykorzystywac nikogo, ale moj facet musi byc dojrzaly i samodzielny i mnie wspierac a ja jego, a jak ktos jeszcze sobie sam nie radzi to niech wraca do mamy pod pieluche. tylko pedofilki biora sobie takich oseskow na glowe i piora po nich i gotuja dla nich jakby byly ich matkami. Chore.

Gość weronica dama
imoen wescie sie nie ponizajcie,bo faceci to jeszcze wykorzystaja!my kobiety powinnismy miec masowane stopy,ja tez chodze w szpilkach i napewno taki masaz by mi sie przydal

Gość robieme krecheeee
zgadzam się ze wszystkim, co pisze imoen:) 🌻 i bardzo się ciesze, ze prowadzisz z nimi te dyskusje, bo ja juz bym nie miala sily:P dodam tylko, ze juz paru studentow, ktorzy mieli zaszczyt :classic_cool: ze mna zamieszkac (nie na warunkach pary, ale komuny studeckiej:P) nagle cudem odndalezli w sobie talent do sprzatania, bo nie mieli wyjscia :classic_cool: a ich dziewczyny sa mi wdzieczne:D 🖐️

Gość vnghkjg
przeciez ja nie mowie, ze tego nei da sie zrobic :d ale sa rozni ludzie- ja np do wszystkiego musze sie zmuszac :P a biorac pod uwage ze ja za dlugo porzadku utrzymac nie potrafie to co rusz musze sprzatac bo do dyspozycji mamy tylko jeden pokoj :P gdzie jest doslownie wszystko (kto mieszkalw akademiku to pewnie rozumie)

Gość polokava 85
mi sie podaba taki typ faceta,kobiety na fotel facet niech "jedzie"ze sciera

Gość kobieta z klasa 2
to wasz obowiazek robic cos w domu

Gość jena polo
ja tak ale jeszcze nie trafilam

Gość roxannnna33
jestes zboczony radek,