Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aswertyk

BRAK OKRESU I BIALE UPLAWY

Polecane posty

Witam. Mam bardzo nieregularne cykle, ale nigdy nie było tak jak teraz... Okres spóźnia mi się już 19 dni, a ja nie wiem co jest grane... Na dodatek pojawiły się u mnie dzisiaj bardzo obfite białe upławy. Do tej pory tez miałam upławy, ale nie w takich ilościach. Współżyję z facetem, ale używamy RACZEJ gumki. Od ostatniego okresu zdarzyło się, że około 3 razy wszedł we mnie bez ogumienia, ale NIE skończył we mnie. Zdaję sobie sprawę, że w taki sposób też można zajść w ciążę. Mam jednak nadzieję, że tak nie jest... Czy któraś z was może mi coś poradzić... Nie mogę teraz iść do ginekologa, bo lada dzień wyjeżdżam, a testom nie ufam... Może jest to jakieś zakażenie...?? Ale czy przy zakażeniu spóźniałby mi się również okres?? Jestem zakłopotana... Proszę o pomoc. Pozdrawiam

Gość SLUCHAJ MNIE
jak to nie ufasz testom? daja prawie 100 % pewnosci... musisz zrobic test. ale nie zdziw sie jak wyjdzie ze w ciazy jestes, skoro sie nie zabezpieczasz.nawet jesli facet nie skonczyl w tobie to moglas zajsc w ciaze.

Gość SLUCHAJ MNIE
a co do tych upławow to pewnie jakas infekcja albo stan zapalny... wiec bez wizyty u lekarza sie nie obejdzie. jak wrocisz do domu to musisz sie wybrac.

Gość SLUCHAJ MNIE
no bo znikad sie one nie biora.

Gość SLUCHAJ MNIE
wiesz ja bylam ostatnio u gina, tez spoznial mi sie okres chyba z 2 tygodnie i to nie pierwszy raz. i powiedziala mi ze mam nadzerke, spowodowana tym ze nie doleczylam wlasnie stanu zapalnego. i tez mialam takie uplawy.

Gość SLUCHAJ MNIE
wiesz ja bylam ostatnio u gina, tez spoznial mi sie okres chyba z 2 tygodnie i to nie pierwszy raz. i powiedziala mi ze mam nadzerke, spowodowana tym ze nie doleczylam wlasnie stanu zapalnego. i tez mialam takie uplawy.

Dzięki wielkie dziewczyny. Trochę się uspokoiłam. Zdaję sobie sprawę, że bez wizyty się nie obejdzie... Ale teraz nie podołam z czasem... :| Jeśli chodzi o testy, to znajoma zrobiła 2, będąc w ciąży (jeszcze o tym nie wiedząc). Oba wykazały wynik negatywny...

Gość madzia1256
Moze robila za wczesnie, sa skuteczne dopiero po okolo 2 tygodniach od zaplodnienia. Te nowoczesne(bo nie wiem kiedy robila) maja 99,5 % pewnosci. Pozdrawiam

Gość SLUCHAJ MNIE
test najlepiej zrobic z pierwszego rannego moczu i przynajmniej tydzien od ostatniego stosunku, wtedy sa naprawde skuteczne wiec radze zrobic, chociazby dla swietego spokoju:)