Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość black_ray_

Praca nad sylwetką

Polecane posty

Gość black_ray_

Witam. Nigdy specjalnie nie miałem problemów ze zgrabną sylwetką, aczkolwiek przez ostatni rok miałem trochę zwariowany tryb życia, mnóstwo fastfoodów, stres, mało ruchu i okazało się, że od ostatnich wakacji przytyłem prawie 15 kilo :O Brzuch już mi trochę wisi i nie wygląda zbyt atrakcyjnie. Chciałbym was więc zapytać co polecacie, żeby zdobyć i utrzymać fajną sylwetkę? Z góry zaznaczam, że nie zależy mi ani na tempie ani na intensywności, nie chcę wyglądać jak kulturysta, nie stać mnie na siłownie, nie mogę chodzić na basen... Chodzi mi tylko o takie codzienne, "domowe" sposoby by atrakcyjnie wyglądać. Aktualnie zmieniłem dietę, ograniczyłem słodycze, czipsy, napoje, fast foody zamiast tego owoce, woda mineralna... I codziennie 50-100 brzuszków. Nie wiem jednak, czy tylko tyle wystarczy :) Będę wdzięczny za jakieś dodatkowe wskazówki jak się pozbyć nadmiaru tłuszczu i wyprofilować brzuch. Pozdrawiam

Gość a więc takkk
Jesteś pewien ze nie stac cie na siłownie? Ja za cały miesiąc płace 50 zł - czas wejścia i ilośc w tym czasie nieograniczona :) Jeśli rzeczywiście cie nie stać no to poza brzuszkami polecam najzwyklejsze bieganie i rower, każdy rodzaj ruchu będzie dobry