Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wirnikowaty

Penis - Wazne pytanie

Polecane posty

Gość Wirnikowaty

Witam mam 17 lat i mam maly problem mam penisa o wielkosci 16 cm a obwod 12-13cm i jest troche zakrzywiony w dol jak banan i mam dylemat bo nigdy jeszcze uprawialem seksu wlasnie z tego powodu, ze dziewczyna mnie wysmieje.. ze jest krzywy lub za maly czy chudy.. i mam pytanie praktycznie do dziewczyn czy mam sie czego wstydzic czy smialo moge uprawiac stosunek z takim sprzetem, prosze o szczere odpowiedzi. Z gory dziekuje i pozdrawiam.

Gość _Misiek_
Widzisz problem tam gdzie go niema. Rozmiar jest można by powiedzieć taki jak średnia krajowa a więc nie mały. A poza tym to dlaczego miała by wyśmiać ? Poco w ogóle miałaby go oglądać? Nieważna jest wielkość ptaszka lecz jego filuterność.

hej bo nie rozumie obwód penisa twojego to 12-13 cm???

Gość Zależy od tego w którą
stronę skrzywiony. Jeśli w lewo to idealny do posuwania w kakao od tyłu, jak w prawo - to w dupkę od przodu, z mocno zadartymi nogami. Masz skarb a nie fiuta.

Gość Wirnikowaty
Napisalem, ze mam w obwodzie 12-13 cm... zalezy a skrzywienie jest troche w lewo i w dol troche jak banan taki czytajcie ze zrozumieniem.

Gość Wirnikowaty
A długosc 16 cm...

Gość prowodyr
no i gdzie ten problem bo nieee kummaamm . żeby tylko takie problemy były.:D:D:D:D

Gość Wirnikowaty
O to mi chodzi czy dziewczyna mnie nie wysmieje z tego powodu ... najbardziej mnie martwi ze jest w dol troszke wykrzywiony i jak banan wyglada i czy nie jest za chudy... bo mi sie zdaje, ze tak.

Gość najbardziej skrzywioną
to masz psychikę a nie chuja

Gość Wirnikowaty
Czyli mam sie nie bac ze dziewczyna mnie wysmieje czy cos?? i zadowole ja tym czyms?