Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuuuupkaaa

problem z kupa że tak powiem

Polecane posty

Gość kuuuupkaaa

miałam bardzo dobrą przemianę mater, czasami chodziłam nawet do kibelka 2 razy dziennie, świetnie się czułam z tym bo mogłam duzo jeść a efektów nie było widac:) a od 1,5 tygodnia mam problemy, chodze do kilebka co 3 dzien! czuję się wzdęta mam wielki brzuch i czuje sie niekomfortowo:( jakieś porady jak temu zaradzić naturalnie

Gość kuuuupkaaa
nikt z was nie ma tego typu problemów?? moglibyście mi coś doradzić na szybsze wypróżnienie sie....

Gość robikupka
ja proponuje jogurciki, mleko u mnie to pomaga no i jeszcze kawa z mlekiem )

wcinaj otręby z jogurtem, oraz suszone śliwki, powinny wspomóc perystaltykę jelit. i nie zapomnij o piciu dwóch litrów wody dziennie, bo bez tego od nadmiaru błonnika możesz sobie tylko pogorszyć sytuację! poza tym może pomyśl o jakichś suplementach? na http://suplementymbm.pl/ masz różne specyfiki. ja stosowałam tylko sanogel w celu ogólnej detoksykacji organizmu, ale myślę, że i Ty powinnaś coś znaleźć na swoje leniwe jelita. o detoksie też możesz pomyśleć jak już się z nimi uporasz, na pewno poczujesz się lepiej. pozdrawiam i życzę powodzenia!

Gość LEWATYWA......
KUP WLEWNIK GUMOWY W SKLEPIE MEDYCZNYM LUB NA ALLERGRO - działa natychmiast i po kłopocie