Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama bez niego

jak pokonac tesknote

Polecane posty

Gość sama bez niego

nie jestesmy ze soba ponad rok. bylo mi ciezko, ale jakos sie pozbieralam, funkcjonuje, pracuje, ucze sie, ale... bardzo mi go brak, tlumie w sobie wszystkie uczucia. nie odzywam sie pierwsza rozmowy urywam, odpowiadam polslowkami. nie umiem powiedziec zeby calkowicie zniknal... chociaz jak milczy to duzo lepiej spie, i czuje sie taka lekka. nie umiem pokonac tej tesknoty;(

Gość a dlaczego i jak
się rozstaliście?

Gość sama bez niego
tak ja go zostawilam, przez jakies ploty, do dzis nie wiem czy prawdziwe, ale ja chyba bylam malo wazna skoro mimo ze przepraszalam nie chcial wrocic

Gość zuzkaaaaaaaaaaaa1a
no to jak nie chcial wrocic to pewnie dalej nie chce daj se spokoj dziewczyna idz na disco i poderwij jakiegos faceta, najlepiej i najszybciej zapomnisz jak sobie znajdziesz kogos

Gość zuzkaaaaaaaaaaaa1a
moze cie kochal ale widzial ze jak przez jakies durne ploty zrywasz i nie wierzysz jemu tylko temu co ludzie gadaja to sie nie dziwie...

Gość zuzkaaaaaaaaaaaa1a
moze cie kochal ale widzial ze jak wierzysz baardziej plotom a nie jemu to cie zostawil, nie zdziwilabym sie jemu wtedy, szkoda zyc z takim kims kto nie ufa.

Gość sama bez niego
widzisz zuzka minelo sporo czasu od rozstania, przeciez nie siedzialam przez rok w domu, byl jeden drugi trzeci czwarty... i stwierdzialam ze plasterki to kiepski pomysl...

Gość sama bez niego
poza tym nie prosilam o to by ktos analizowal sytuacje...

Gość sama bez niego
a ja widocznie mialam podstawy by w ploty uwierzyc...

Gość zuzkaaaaaaaaaaaa1a
to moze piąty pomoze? lepsze to niz uzalanie sie nad sobą, zapisz sie na silownie, albo na basen, kup sobie gitare zacznij uczyc sie grac, rob cokolwiek zeby nie robic nic, i szukaj kolejnego faceta,! i zmien numer telefonu czas leczy rany

Gość zuzkaaaaaaaaaaaa1a
a tesknote pokonac umiesz, tylko widocznie nie chcesz,

Gość sama bez niego
nr zmienilam ale starego nie moge wylaczyc bo jest na abonamet... zajec dodatkowych szukac nie musze bo studiuje dziennie i pracuje normalnie... ale sa wieczory sa dni kiedy mam wolne i niby wszystko jest ok... chodze na imprezy smieje sie jak kiedys, ale... chodzi o to ze nie brakuje mi go jako faceta a jako czlowieka, brakuje debilnych rozmow, przekomarzania itd